-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web Yazılım
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Sistem ne kadar büyük olursa o kadar sorun ve kullanan kullanmayan herkes biliyor ki wordpress sistemindeki açıklar kapatmakla, önlem almakla bitmez. Elbette her sistemin kendince bir açığı vardır. Akıl akıldan üstündür ama bunu en minimalde sağlayacak bir şey ne olabilir şeklinde sormak istemiştim. Drupal bakacağım. Direk html tema kodlaması da olabilir diye düşünüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web Yazılım
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Drupal kurdum, ücretli tema satın aldım 50 $ .. Bakalım neler olacak :)
wpuzman
WordPress Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
B** M**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
Buzzy derim. Şuan birçok tanınmış Türk sitesi bunu kullanıyor. Onedio, webtekno vs..
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Eski Hosting provider :)
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Benim önerim diekt olarak jekly veya ghost kullanman zira ben ghosta geçmeyi düşünüyorum.
Wordpress herşey için iyi fakat basit bir blog için aşırı işlemsel ve kendini şişirmesi de cabası. tabiki gerekli bakımı düzenli yapılırsa mükkemmel ama zamanı olmayıp sadece yazı yazsam yeterli diyenler için ghost tek geçerim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Türkiyenin ilk Hosting Forumu; Rabbyte.net Hepiniz davetlisiniz...
wpuzman
WordPress Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
B** M**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
Hocam ücretli yardım almayı düşünürseniz birisi var forumda. hatta konusunu da açmıştı. istediğiniz gibi editlenir vs diyordu. ticaret bölümüne bakın isterseniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web Yazılım
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Bakacağım üstat teşekkür ederim. Pek sevmem işleri başkasına yaptırmayı. Yapa yapa kendim öğrenmek tercihimdir ama elbette bir yerden sonra yardım alabilirim. Ama sanırım benim kurulum sayfası gelmeme sorunu /blog klasörüne kurmaya çalışıyor olmam. Ana dizinde installer dosyası çalışmakta. Sen kurulum dizinini bana yollar mısın. Oto yönlenme sağlamıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
SEO - Tanıtım - Backlink
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
39, (%100)
İnanın en az açığı olan wordpressdir düzenli olarak güncellemelerle açıkları kapatılıyor. Ayrıca en fazla tercih edilen sistem.
1 kişi bu mesajı beğendi.