-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Yahu bakıyorum da çoğunluk siteyi savunmuş.
Acaba sizin çocuğunuz böyle bir şey yapsa tepkiniz ne olurdu diye sorsam
hemen alttan alırsınız.
Biraz empati yapmayı deneseniz ne kaybedersiniz?
Bence durum ortada, kimse boş yere siteyi savunmasın.
Türkiye de site üzerinden satış yapıyor ama Danimarka 'da arayın hukuki haklarınızı
diyor?
Bir nevi **************lık bile olabilir belki biraz araştırılsa.
Biraz sağ duyulu olalım derim.
Unutmayalım ki bir zamanlar biz de çocuktuk.
İyi forumlar herkese.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / K
-
Meslek
Anne
-
-
Ad Soyad
F** B**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Bilsem başlığı değişmezdim bunlar harbiden dokandırıcıymış hattımdan yine para çekilmiş neymiş evet demişiz abone olmuşuz
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / K
-
Meslek
Anne
-
-
Ad Soyad
F** B**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Son olarak bu mesajı göndermişler link vermişler ama yabancı dilde bişey anlamadım
[MovieStarPlanet] Re: Bilgim dışında yapılan alışveriş
O
Onur (MovieStarPlanet)
Evernote
Merhaba,
Mesajınız için teşekkürler. MovieStarPlanet izinsiz yapılan ödemeleri kabul etmez ve izinsiz ödeme yapılan hesap(lar) kapatılır. Lütfen bu ödemelerin yapıldığı hesapların kapatılmasını teyit ediniz.
Mobil SMS ödemelerinin iade işlemleri MovieStarPlanet değil, mobil ödeme sağlayıcısı BOKU tarafından işleme alınmaktadır.. Bu konuda bilgi ve destek almak için lütfen aşağıdaki bağlantıyı kullanarak BOKU ödeme sağlayıcısıyle iletişime geçin.
Bilginiz ve izniniz dışında yapılmış olabilecek herhangi bir ödeme hakkında lütfen BOKU ile iletişime geçin.
https://boku.zendesk.com/hc/en-us/requests/new
https://boku.zendesk.com/hc/en-us
Saygılarımla,
Onur
Destek Ekibi
MovieStarPlanet
This message, including any attachments, may contain privileged and/or confidential information. Any distribution or use of this email by anyone other than the intended recipient(s) is strictly prohibited.
If you are not the intended recipient, please notify the sender immediately and delete all copies. Thank you.