-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Merhaba arkadaşlar son zamanlarda bir organizasyon simulasyonu üzerinde çalışıyorum. Bir kaç sorum olacaktı yardımcı olabilirseniz sevinirim...
1) tagı içerisinde kodlarına, stillere (özellikle içeriğin pozisyonunu ayarlamada sıkıntı çekiyorum) nasıl yer veriyoruz?
2) php'nin mantıksal sınamalarında (if, elseif, else...) şu yapıyı kullanıyorum ancak sistem her zaman "if" içeriğini işletiyor... bunun nedeni ne olabilir?
if (x<10) {
işlemler }
elseif (x=10) {
işlemler }
else {
işlemler }
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Blog Yazarı + Tasarımcı
-
Ad Soyad
Ş** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
herhalde hep x sayısı 10dan küçük oluyordur eger öle değilsede yerlerini bi değiştir bakalım
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
sanmıyorum çünkü ne kadar alternatif varsa denedim hatta x değerlerini ben girdim...direkt kodu paylaşayım inceleyin isterseniz;
if (($username=="") OR ($password=="") OR ($email=="")) {
header ("Location: registerfailed.php");
}
elseif ($password != $password_again) {
header ("Location: registerfailed.php");
}
else {
header ("Location: registersuccess.php");
}
Amacım üye kayıdı yapmak. Ama kullanıcı herhangi bir boş alan bıraktığında ya da farklı şifreler girdiğinde "registerfailed.php" sayfasına yönlensin. Bu durumlar olmadığında ise kayıt tamamlansın ve "register_success.php" ye yönlendirilsin... Deneme maksatlı tüm alanları doğru şekilde giriyorum veya birbiriyle uyuşmayan şifreler giriyorum ancak herzaman if koşulu gerçekleşiyor...
Biliyorum bu sistemlerin hazır kodlanmışları var ancak ben hatamı görüp kendim yapmak zorundayım... bitirme tezi olarak sunacağım çünkü :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
** **
-