-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Birşey yapmazdım neden 10 tane yok derdim
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
İnternet Bilişim Hiz.
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
31, (%97)
online oyun sektörüne yönelirdim bir zamanlar (ki halen devam ediyormuş) ko vardı hey gidi günler hey ne pazar yapılır 8 pc ile :) 2 si sürekli alım tezgahı olur 4 ü satar 1 i pazarı dolaşır diğeride şahsi olurdu haftada 20-25 gb kaldırsan ozmnlar 20 lira idi 1 gb 400-500 tl kaldırırsın :D ama şimdi kaç para bilmiyorum oyunun devam ettiğini geçen oyunfora girince gördüm
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
search
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
ekip halinde planlı bir işte yapılabilir ama önce ekip olması lazım :)
örneğin lol kasanlar bunu işe dökmüş durumda
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Muhasebe Uzmanı
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
hepsine metin2 bot kurar para kasardım sonra bir site açar sitede diğer sitelerden daha ucuz bir miktara satardım.
öksürüğe ne iyi gelir https://neiyigelir.com/oksuruge-ne-iyi-gelir
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
IT Expert
-
-
Ad Soyad
K** G**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
Internet kafe kurar para kazanırdım
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
B** E**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
Şuan için kesin bir öneride bulunamam fakat kişisel zevklerine göre farklı alanlarda kullana bilirsiniz.
Örneğin,
Dizi, Film izlemeyi ve izletmeyi seven birisi iseniz ev ortamında kendinize ait bir media server kurup akıllı televizyon, cep telefonu üzerinden direkt olarak izleyebilirsiniz bilirsiniz.
İnternet hızınıza bağlı olarak değişik fikir veya projeler kafanizda oluşacaktır. Örneğin Türkiye şartları üstünde bir internet var ise bunu gece saatlerinde 02:00-08:00 arasında farklı amaçlarla kullanabilirsiniz tabi burada ki amaçlar sizin kişisel zevklerinize göre değişiklik göstericekler.
Bu noktada size en önemli tavsiyem uğraşır iken zevk almanız. Zevk almak dediğimiz ise kişiden kişiye farklılık gösterdiği için kimilerinde öğrenme ve öğrendiklerini öğretme, sizin yaptığınız gibi araştırma ve soruşturma veya başka bir şeyler olabilir.
Kendimden örnek verecek olur isem, yazılım işini ben zevk alarak yazılım yapıyorum fakat server, bilgisayar donanım bilmeme rağmen hiç bir şekilde elimi sürmüyorum çünkü zevk almıyorum herşey nereye takılacağı veya aşamaları belli fakat yazılım yapar iken karşıdaki kişinin problemlerine en ideal çözümü verebilmek hem zihinsel hemde bedensel bir deşarj oluyor sürekli bu işlerle uğraşmamda bir noktada gına getiriyor o yüzden bazen bilgisayar kafamı kaldırıp, araba olmadan bir noktadan bir noktaya yürüyerek, insanların içinde olarak kendimi VATANIMA, MİLLETİNE VE BAYRAĞIMA adıyorum çünkü imkanlarım çok şükürler olsun ki yetiyor kendim kazanıp kendim okuyorum ve ne istiyor isem alabiliyorum bunun verdiği rahatlık ile hayata bağlıyım.
Oyun oynamayı sevdiğinizin belirtmişsiniz fakat elinizde yeterince iyi bir bilgisayar olduğu söylüyorsunuz, bu noktada hiç biri işinize yaramıyor ise işine yarayanlara vererek hem kalabalıktan hemde bir nevi hayıra girmiş olursunuz.
İnsan bolluk ve bereket içinde iken tam anlamı ile yapacağı işi bile yapamaz çünkü hep çelişkide kalır.
...
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Tüccar
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bence 8 ini de sat 8 bilgisayarın yapabileceği tek bir bilgisayar al.
Coşar Zeytincilik
Egeden dünyaya uzanan dost sıcaklığı
http://www.cosarzeytincilik.com
AzX66
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
oyunlarda örneğin fps oyunları hepsini bir odaya sok ana bilgisayarından diğer bilgisayarlarını sürekli vur hesabı kas sat
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım,Seo, Editörlük Hizmeti
-
-
Ad Soyad
U** H**
-