-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Uzman pozisyonu
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
arkadaşlara katılıyorum.. .com ulusal bir uzantı boş buldun aldın hosuna gitti kimene çok ihtiyacı varsa satarsın güzel bir fiyata :)
Ferhat Çelik
CBAjans
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Ben şu işte dava mantığını çözemiyorum hangi hakka hangi hukuka dayanarak dava açarsın ki Ulan :D boş gördüğünü alırsın kardeşim hiçbir sorun sıkıntı olmaz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Akademisyen
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Kardeşim herhangi bir şey olmaz. Sıkıntı etme ilk gelen alır mantığıyla çalışan bir sistem bu. Alamazlar sizden belirli bir ücret mukabilinde devrini yapabileceğinizi soyleyin. 👍🏻
Kiralikaraba.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Hocam domaini onlara iyi bir paraya okut bence.Korkma hiç birşey yapılamaz.Pasif davadan birşey olmaz.Sen bu durumda ne kadar çıkarabilirimi düşüneceksin
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Makine Müh.
-
-
Ad Soyad
M** O**
-
-
-
Ticaret
41, (%95)
Aldığınız alan adı davacı kişide tescilli bir marka ise sıkıntı teşkil edebilir. Ancak sizin de resmiyette aynı isim ile bir kuruluşunuz var ise karşı taraf bu konuda sizden hak talebinde bulunamaz. Bu arada dava aleyhinize sonuçlanırsa alan adının sizden alınarak firmaya verilmesi ve kayıt ücretinin ise size geri ödenmesi uygun görülecektir. Ancak söz konusu alan adı ile karşı firmayı zarara sokacak bir halde bulunduysanız firma bu zararları sizden mahkeme süresince geri alabilecektir.
Nesco
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
dava sürecinde bir sıkıntı yasamazsınız kesinlikle ne elinizden alabilirler ne debişey diyebilirler. ama dava ile ugrasmak istemiyorsanız iletişime gecip domaini güzel bir rakama okutun