bilginu
Seo, php, html, marketing professional
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Seo, php, html, marketing professional
-
-
Ad Soyad
B** Ü**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Baclinkler kaliteli sitelerdense hiçbir şey olmaz söyle düşünün; Actınız morhipoyu deli gibi reklam veriyorsunuz herkez sizden bahsediyor. Google banladımı siteyi? profil, çöp sitelerden yorum gibi linkler zarar verir. pr tahminim 1-3 arası
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Muhasebeci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Anladım. Zaten bu linkler pr5-6 falan.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** O**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
googledan 5 backlinkim var,4'ü kendi alt sayfalarımdan geldi,backlink çalışması felan yapmaya gerek yok bence,site iyi yolda gidiyorsa,kendi kendine backlink elde ediyor.En iyisi de zaten en doğal olanı değil midir?
cografyahane.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Muhasebeci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Evet tabii ki doğrudur hopisu. Diğer sorularıma da cevap alabilir miyim?
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Y** U**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Backlink konusunda Google'un mantığını çözmek zor vesselam. Örneğin benim sitemdeki bir yazıyı başka bir site aynen kopyalamış ve kaynak olarak linkle birlikte benim sitedeki özgün yazıyı göstermiş. O sitenin istatistiğine bakıyorum, Google o sitedeki benim yazıyı artık backlink kaynağı olarak kabul etmeye başlamış. Acaba benim sitedeki özgün yazıyı da ileride backlink olarak kabul edecek mi merak ediyorum.
Ne ekersen onu biçersin
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / K
-
Meslek
Portalcı
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bence bu konunun yeri burası değil...
Bilginin Kaynaksız Olmadığı bilginform.com sitemize herkezi bekliyoruz. Kaliteyi gözlerinizle görün!
Orkunx
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
İhtimaller üzerine konuşayım eğer Pagerankları düşük sitelere çok fazla link verdiysen bu Pagerankını kötü etkileyebilir eğer Pagerankları düşük ama az link verdiysen birşey olmaz.Pagerankı yüksek olanlardan da korkma zaten.
yhs
Software Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Software Developer
-
Ad Soyad
Y** Ş**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
PR güncellemesi zamanını kimse bilemez ve son güncellemelerin tarihleri hep farklı oldu yani belli bir periyotta yapılmıyor eskisi gibi. Ayrıca pagerank olayı sadece backlinkle alakalı değil onuda tahmin edemezsiniz.
Eğer aldığınız linkler sitenizle alakalı az çıkışlı sitelerse kesinlikle zararı değil faydası olacaktır fakat backlinkleriniz çöp sitelerden forumlink bloglink gibi sitelerdense yada şu wiki denilen yabancı sitelerdense zararı olabilir.
1 kişi bu mesajı beğendi.