-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Aircraft Powerplant
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Şahsen mobilden inceledim ve herhangi bir eksiklik bulamadım. Gayet güzel ve düzenli. İçerik oluşturmaya devam etmelisiniz.
Geri dönüş için mesajı alıntılayın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Grafiker, Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Merhaba, öncelikle site adının seçimi bence gayet başarılı. Mobil cihaz uyumu konusunda da sorun yok, bu da gayet güzel.
Dikkatimi çeken birkaç küçük nokta şöyle: Logo sitenin adına göre çok basit duruyor ve yine sitenin adına yakışır şekilde en üste gösterişli bir banner eklenebilir. Açık yeşil yazı renkleri bence olmamış, bilim-teknoloji sitelerinde genelde mavinin tonları daha çok kullanılır. Son olarak anasayfadaki haber resimlerinin bazıları küçük bazıları büyük, hepsi aynı oranda olursa daha standart bir görünüm olur, kolay gelsin..
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
çok çok teşekkür ederim yorumlarınız için :) dediğiniz şeyleri düzenlemeye çalışacağım
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Tüccar
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Evet gayet düzenli Teknoji ve bilim ile alakalı birçok zengin içerik var. Daha ne olsun.Tebrikler
Coşar Zeytincilik
Egeden dünyaya uzanan dost sıcaklığı
http://www.cosarzeytincilik.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Çok teşekkür ederim mustafaemir123 :)
KartPazar
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Ön Ödemeli Kart Satışı
-
-
Ad Soyad
B** U**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Bilim haberciliğine olan merakım yüzünden üniversitede basın ve yayın okudum. Kendi sitende yayınladığın içerikle bilim haberciliğinden geçimini sağlayabilecek reklam gelirini elde etmen imkansız. Bunu çok net bir şekilde söyleyebilirim. Sana tavsiyem, siteni kapat, kozmik anafor, evrim ağacı gibi sitelerde yazar olmaya çalış. Daha yüzeysel ve popüler içerikler için de onedio'yu tavsiye ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Peki, kozmik anafor da zamanında benim gibi başlamadı mı yani öyle olduğuna inanarak ilerlemek istiyorum. evet geçim sağlamak çok zor ama çok sevdiğim bir alan. bu konuda ne önerirsiniz?