lostyazilim
tr.link

Online Giyim ve Aksesuar Projesi

6 Mesajlar 974 Okunma
acebozum
tr.link

qooi qooi Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 20.05.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Mağazacılık
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** Ç**
  • Mesajlar 9
  • Beğeniler 2 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
Merhabalar. Uzun zamandır düşündüğün proje var kafamda fakat geçinebilir miyim veya sitesi bir yere oturtabilir miyiz şüpheliyim. Online giyim sitelerini bilirsiniz internet ortamından özel tişörtler satışı oluyor kafamdaki projede bu aslında. Özel mağazalarda bulunması kolay olmayan tasarımları güzel olan tişörtleri, atletleri, pantolonları, ceketleri vs. yeri gelince takı tasarımıda barındıracak bir internet projem var. Bu gibi projesi olan veya daha önceden görmüş geçirmiş olanlarınız varsa tavsiyeleriniz nelerdir ?
Yani bana bu proje hakkında fikirlerini ve önerilerinizi sunarsanız çok minnettar olurum.

En önemli olan konuda bu işin maliyeti aslında amacım sadece siteyi açıp bırakmak değil. Fatura kesebilmek değişim fişi kesebilmek tıpkı bir mağaza gibi olmalı.

Böyle projeyi hayata geçirirsem site yazılımını WordPress düşündüm şuanlık ama duruma göre kendimde özel bir tema yazabilirim belki.

wmaraci
reklam

webteoneno webteoneno WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 340
  • Beğeniler 141 / 225
  • Ticaret 3, (%100)
Hocam şu beden olayına çözüm bulacak bir sistem geliştirseniz elbiseler tam üstümüze uysa mükemmel olur.
Giydiğim beden alıyorum ürün geliyor karın açık kalıyor bad girl gibi oluyorum
komedyatube

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 20.05.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Mağazacılık
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** Ç**
  • Mesajlar 9
  • Beğeniler 2 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
evet çok haklısınız. bende bu konuda mağdur oluyordum ama çözümü basit aslında genellikle beden tablosu veriliyor sitelerde sizde evde bulunan ve üzerinize tam oturan bir tişörtü en boy ölçüp alacağınız tişörte kıyaslayabilirsiniz.

Yaman Yaman Yazıyor... Kullanıcı
  • Üyelik 31.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad Ş** Y**
  • Mesajlar 741
  • Beğeniler 127 / 240
  • Ticaret 16, (%100)
Hocam bir muhasebe öğrencisi olarak size sadece resmi zorunluluklarınızı ve giderlerinizi anlatayım.
Öncelikle işletme açmak için vergi dairesine başvuruda bulunacaksınız. Kabul edilirse vergi numaranızı da alıp teknoloji mağazasına yazar kasa pos almaya gideceksiniz. Fiş kesmek için lazım olan makina bilirsiniz. (Yazar kasa pos yaklaşık 900TL) Kendileri Vergi Numaranızı gördükten sonra iş günü içerisinde gelip bağlayacak. Fiş kesmeye başladınız. Giyim sektörü için %8 KDV alınacak ürünlerden. 100 lirada 8 TL 1000 lirada 80 TL eder + kazandığınız paranın düzenli olarak her ayı %15 kesip gelir vergisi ödeyeceksiniz devlete. He birde bu işlerle ilgilensin diye Serbest Muhasebeci bulmanız lazım (o da yaptığı iş başına para alıyor) Devlet mali belgelerde serbest muhasebeci veya mali müşavir imzası olmadan adam hesabına koymuyor.

Online ürün satışında kargo büyük problem oluyor bence ilk baş gidip kargo şirketinin biriyle anlaşın. Ben sizle sürekli olarak çalışacağım müşterilerim için kapıda ödeme seçeneği istiyorum öyle böyle dedikten sonra indirim yapıyorlar uzun süreli çalışabiliyorsunuz. (Ha bu arada fatura kesmeyen satıcı kapıda ödeme seçeneğinden yararlanamıyor)

İlk başlarda bu süreçler sancılı geçer zor gelir bunlar halledilince problem kalmaz hocam.
Muhasebe konusunda soru sormak isterseniz P.M yoluyla veyahut alıntılayarak sorabilirsiniz, sevgiler.
Voltaren

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 20.05.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Mağazacılık
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** Ç**
  • Mesajlar 9
  • Beğeniler 2 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
Yaman cevabın için teşekkür ederim. Kafamda en çok soru işareti bulunan sorulara cevap vermişsin. Gerçekten maliyetli oluyormuş. İşin en cesaretli kısmı risk işte. Cevabın için tekrar Teşükkerler

natuka natuka Domainlere fısıldayanadam Kullanıcı
  • Üyelik 17.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 55 / E
  • Meslek Turizm
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad C** Ç**
  • Mesajlar 821
  • Beğeniler 216 / 276
  • Ticaret 54, (%100)
Projeniz gerceklesecek olursa onlinegiyim.net satılıktır,başlıgınızı okuyunca aklıma geldi..

Haberevi.com,net,org
BiletBudur.com
Kipirdak.com
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al