-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Arkadaşlar php bilgim fazla değil bir temayı editleyecegim ve kizlarsoruyor gibi bir site çıkaracağım ama soru cevap konsepti olmayacak neyse sizce wordpress olması sorun yasatirmi bana
https://wmaraci.com/forum/script-alisverisi/interaktif-sozluk-benzeri-php-pdo-yazilim-simdi-indirimde-533214.html
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Web Öğreniyor...
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Wordpress olması çok sorun yaratmaz içeriklerin özgün olsun günlük düzenli uğraşma sağla reklamlarında güzelse neden sorun olsun ki. Ben sıfır bilgi ile wordpress sitemde günlük 75kile150k arasında değişen kullanıcı yakaladım. Ne seo ne reklam parası verdim ama sayyac verilerine göre 150k gördüm günlük. Yapılandırmanı düzgün yap gereksi eklenti kurma hatta bu işlerle uğraşan arkadaşlar var optimizasyon işi yapıyorlar destek al. Bu benim görüşüm diğer arkadaşların fikirlerini de al kendin değerlendir.
WWT
NazımYılmaz
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Web Tasarım Departman Sorumlus
-
-
Ad Soyad
N** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Wordpress PHP bir frameworkdür benim gözümde. Düşük maliyet, daha iyi güvenlik, ama bir o kadar da düzgün kullanım ve emek ister. Herkes CPU sorunu der, adamakıllı optimizasyon yaparsan öyle bi problemin olmaz.
Bir site wordpress veya değil mi diye değil de, düzgün görünüyor mu ve işlevsel mi diye bakmak lazım. Wordpress ile devam edin, enerjinizi başka sorulara odaklayın derim :)
Kişisel : nazimyilmaz.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Kullanıcılar karşında sorun yasarmiyim peki kitle kadın ağırlıklı olacak
https://wmaraci.com/forum/script-alisverisi/interaktif-sozluk-benzeri-php-pdo-yazilim-simdi-indirimde-533214.html