Merhaba arkadaşlar, dizi sitem için, dizileri indirip yükleyeceğim bir vds arayışındayım. Açıkçası Vds'nin ne olduğu konusunda yeterince bilgim yok, sadece araştırdığım kadarına hakimim. Anladığım kadarıyla vds hostingten farklı olarak, bize belirli sanal bir alan veriyor. Ve bu sanal alan içerisinde, up/down yapabiliyoruz. Peki bu sanal alanı nasıl kullanıyoruz ? mesela tıpkı bilgisayarımı kullanırmış gibi buraya torrent yükleyip, daha sonra dizileri sunucuya indirerek, ilgili video sitesine upload edebilir miyim? upload işleminden sonra, dizileri silip tekrardan yenilerini indir yükle yapabilir miyim? acaba bu konularda yardımcı olacak ve fikir verecek arkadaşlar var mıdır. Ayrıca vds sunucu önerisi olanlarda buraya fiyat ve özelliklerini belirtirlerse güzel olur. Birde bu güne kadar yaklaşık 300küsür gb, 600küsür bölüm diziyi kendi pc'im üzerinden upload etmiştim. Bu bölümleri siteme eklesem benim için sıkıntı olur mu ? Son olarak bir arkadaştan bu vds sunucuyu buldum. fiyat olarak uygun aylık 30 tl 75 gb alan veriyor. hızlarıda 600 küsür down, 900 küsür up. sizce bunu almalı mıyım? https://www.serverscity.net/sanal-sunucu.php
yardımlarınız için teşekkürler şimdiden.