-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Merhabalar,
Öncelikle belirteyim kendi kendine geçinen bir öğrenciyim. Ailemden ya da herhangi bir yerden gelirim yok. Iphone 7 kullanıcısıyım fakat ödemem gereken kredi kartı ve kredi borcum var. İşten çıkarıldıktan sonra sıfırı da tukettim. Iphone u satacagım bana yaklasık 1000 1200 tl bir bütçe kalacak telefon için.
Bundan önce Gm 5 Plus kullanıyordum bir sıkıntısı yoktu. Tekrar almayı dusunuyordum ama xiomi mi5 önerilmiş her yerde. şimdi kafam çok karıstı. Xiomi sanırım türkiye distributoru bile olmayan bir firma. Garantiler hep ithalatçı ve sorun cıkar mı?
Bir de bir sürü sürümü ve modeli var bilemedim neye bakacagıma. Ama zamanla sanal gözlüklerinden de alabilirim o artısı var gm5 e göre.
Xiomi gm5 plus ya da herhangi bir telefon önerebilir misiniz bütçe dahilinde. İphone a da alıcı varsa buyursun görüşelim
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Front End Developer
-
-
Ad Soyad
F** Ş**
-
-
-
Ticaret
60, (%100)
Xiaomi alıyorsanız redmi note 4x alın ve garantili olanları almayın. Garantili olanı alsanızda elinizde patlıyor telefon o yüzden hiç garantili diye o kadar para vermeye gerek yok.
Shbnden'den de 850 TL'ye bulabilirsiniz. 3GB Ram 32 GB Modelini.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
PHP Developer
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Xiaomi mi5 pro kullanıyorum tavsiye ederim.
ozdenfurkan
Herkes yediğinden ikram eder..(Yavuz Sultan Selim)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
GM 5 Plus kullanıyorum, siz de kullanmışsanız büyük ihtimalle memnun kalmışsınızdır tavsiye ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
PHP Developer
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Ben n11 den aldım. 2 Yıl Delta Garantisi var. Ama ben garantiye çok önem vermiyorum açıkçası. Telefonlar 2 sene bozulmuyor zaten ne oluyorsa garanti bittikten sonra oluyor. Etrafımda Samsung ,Lg, Htc, İphone, Sony vs kullanan kişiler var. Garantileri var da ne oluyor hiç gönderdiklerini görmedim. :D
Herkes yediğinden ikram eder..(Yavuz Sultan Selim)