-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Maç sonucu: Galatasaray 0 - 0 Trabzonspor
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Galatasaray almalıydı. Allah tüm taraftarlarımıza, futbolcularımıza ve yönetimimize sabır versin.
Bir lig düşünün. Şampiyonluğa çok az kalmış. Herşey istediğin gibi gidiyor. Bir yönetim düşünün. Saçma sapan işler yapıyor, Play Off diye saçma bir sistem geliştiriyor ve işler şampiyonu hakeden bizlerin istemediği gibi gitmeye başlıyor ve şans bizden yana olmuyor...
Şampiyonluğu hakeden bir tek takım var, o da Galatasaray.
Kimse kusura bakmasın, çok ama çok merak ediyorum; Diyelim ki maçlarımız istediğimiz gibi gitmedi (Allah korusun), Fenerbahçe şampiyon olursa gerçekten hakettiğini mi sanacak ve sevinecek mi?
Kusura bakmayın maça, yönetime ve birkaç şeye sinirimden içimi döktüm :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** O**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
işe bak ya,normal bir sezonu lider bitirdik.Ama önümüze bir de anormal bir süper final saçmalığı çıkardılar.Yarın fener yenerse lider olacak,hem de puan farkıyla.Bizim 1 puanımız yine silinecek,dünyanın neresinde böyle bir saçmalık yapıldı merak ediyorum.
cografyahane.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Sağlık Çalışanı
-
-
Ad Soyad
T** E**
-
-
-
Ticaret
42, (%100)
Hakemi tt yaptılar hemen,mutluyum.:D
sosyalme.com
mevLutt
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
PC
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Arkadaşlar bir maç ile şampiyonluk gitmez . İlerisi ne olur bilinmez . Fakat şunu söyleyebilirim ki Türk futbolu dün ölmüştü .
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Güvenlik Ekipmanları
-
-
Ad Soyad
Ö** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Yazıklar Olsun Böyle İşe Ama Herşeye Rağmen Daha Yüksek Sesle GALATASARAY
MaxTeknoloji.Net - Bozkurt.Net.TR
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Şef (MEB'de)
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
93, (%100)
Yazıklar olsun şu maça o kadar lanet okuyorum ki anlatamam. Maçı yurtta olduğumdan izleyemedim ama mackolik.com üzerinden takip edeyim dedim çıkmış fenerliler asalak asalak konuşuyorlar. Sanki fener şampiyon olunca gelin taraftarlarım sizlere bizden 100er TL diyecek. Adamlar o şuna koyacak onun a... olacak bir sürü saydırıyorlar. Biz bu akılla devam edersen bizden bir b.k olmaz. Kim ne derse desin benim düşüncem budur. İnşallah tüm takımlardan güzel bi puan silinir de gider bi Anadolu takımı şampiyon olur. Kendim GS'li olsam da nefret ettim yorumları okumaktan. Umarım o yorumları atanlar o durumlara düşerler de günlerini görürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Federasyon Galatasaray'ın aleyhine her şeyi yapacak. Sırf şampiyonluk yolunda ayak bağı olmak için. Buraya yazıyorum.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** O**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Federasyonun son işi de bu olur zaten.Feneri şampiyon yapar,sonrasında gönül rahatlığı içinde bu işi bırakırlar.
cografyahane.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
memur
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
Federasyon besiktaşlı değil fenerbahçeli trabzonsporlu futbolcular fenerbahçeli beşiktaş fenerbahçeli nasıl sampiyon olsun bu takim tek basına zor ben yönetimimiz yerinde olsam çekerim takımı bu ligden yakışmıyoruz bu pislik lige yazıklar olsun böyle maç yöneten hakemlere soruyorum sampiyonlar liginde final oynatan bi cüneyit cakır fırat aydınus nerde de bu kasap hakem geliyor bu çirkin oyunlara gelme cimbomum