Selam gençler bugün sizlere youtube'a yeni başlamamış ama yüksek tecrübesiz biri olarak yazıyorum. Youtube kanalım 1k abone olmuş birkaç gün önce fark ettim. Kanala bedava internet yapma, wifi kırma vs. vs. Android tabanlı işler ile ilgili videolar ile başlamıştım. Sonra bi Survivor videosu 800k+ izlendi ve o videodan mütevellit baya bi abone geldi 1k abonenin temel kaynağı bu video diyebilirim. Totalde de 1m+ izlenme var. Karar verdim özgün bir içerik ile youtube'a giricem ekipmanları topluyorum başlangıç için çinden Bm-800 ve bir adet yaka mikrofonu sipariş ettim. Ekipmanlar tamamlanınca bana kanal yükseltmek için taktikler gerekecek... Kanal ismi, videolar komple silinecek o şekilde başlayacağım bunu da ek bilgi olarak vermiş bulunayım...
Abone ve dikkat çekmek için kafamdaki bazı şeyler:
-Kanalın isminde bi facebook sayfası açıp facebooktan reklam alarak kanal tanıtmak
-Bir iki videodan sonra 2k abonede çekiliş var, abone olanlar çekilişe katılır şeklinde bi söz vermek
-Tabi ki ilk kitleyi çevremdekilerden oluşturmak
-Sağlam edit programları satın almak
*Bu düşündüklerimde, bunu yapma gereksiz dedikleriniz var mı ve ek olarak tavsiyeniz varsa çok memnun kalırım*
https://www.youtube.com/channel/UCszKp8LMVUCEN1vIcHN8zWQ