DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Arkadaşlar 15:30 dan beri bilgisayar başındayım yazdıklarımı düşünüyorum kendimi verimsiz görüyorum ya çok oyalanıyorum ya başka bir şey yada yavaş yazıyorum sizler bir makaleyi kaç dakika da yazıyorsunuz 3 siteniz olsa günde 5 makale girseniz 15 makale eder kaç dakikanızı alıyor yazmak lütfen ankette oylama yapıp yorumlarınızı bildiriniz. Oyalanmamak yada hızlı çalışmak için önerileriniz var mı
1 kişi bu mesajı beğendi.
Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Grafik&Editör&WP
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Hızlı çalışmak veya oyalanmamak bu tamamen sizin elinizde olan bir durum. Yazdığınız konulara hakimseniz zaten yazmaktan keyif alırsınız. Ben şahsen ortalama bir makaleyi ( bilgim dahilinde ise) 10 dakika da çıkartıyorum. Eğer üç siteniz var ve günlük beş içerik girme gibi bir durumunuz varsa bunları peş peşe değil aralıklı olarak yapınız. Şöyle ki gece çalışmanıza engel herhangi bir durum yoksa gece belli saatler aralığın da bir sitenizi bitirin. Sonrasında kafanızı dağıtacak şeylerle uğraşın. Rahatladiginiz zaman sağlıklı şekilde ikinci sitenizin konularına geçin. Bu şekilde bir çalışma yaparsanız sorunsuz şekilde hem alışkanlık kazanmış hem de işlerinizi halletmis olursunuz.
Başarılar.
Not : telefondan yazıldı. İmla hataları olabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Makine Mühendisi
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
200 kelime full özgün makale saatte 4 adet, 400 kelime de saatte 2 adet yazabiliyorum. Ortalama bir makaleden kastınızın 200 kelime olduğunu düşünerek 10dk seçtim ankette. Rewrite olursa süre yarı yarıya kısalıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım,Seo, Editörlük Hizmeti
-
-
Ad Soyad
U** H**
-
-
-
Ticaret
24, (%92)
100 kelime 10 dakika en fazlası oda işi biliyorsan bilmiyorsan kelime üretmek için saatlerin gidebilir ;)
bilal68
www.silahlioyun.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
CEO
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
AliTasc1 adlı üyeden alıntı
Hızlı çalışmak veya oyalanmamak bu tamamen sizin elinizde olan bir durum. Yazdığınız konulara hakimseniz zaten yazmaktan keyif alırsınız. Ben şahsen ortalama bir makaleyi ( bilgim dahilinde ise) 10 dakika da çıkartıyorum. Eğer üç siteniz var ve günlük beş içerik girme gibi bir durumunuz varsa bunları peş peşe değil aralıklı olarak yapınız. Şöyle ki gece çalışmanıza engel herhangi bir durum yoksa gece belli saatler aralığın da bir sitenizi bitirin. Sonrasında kafanızı dağıtacak şeylerle uğraşın. Rahatladiginiz zaman sağlıklı şekilde ikinci sitenizin konularına geçin. Bu şekilde bir çalışma yaparsanız sorunsuz şekilde hem alışkanlık kazanmış hem de işlerinizi halletmis olursunuz.
Başarılar.
Not : telefondan yazıldı. İmla hataları olabilir.
Aynen katılıyrum size. Ben o 10'dl'yı başka seçenek yok diye tıkladım. 10 dk 200 kelime yazailirim.
'' Kuvvete Dayanmayan Aciz Adalet, Adalete Dayanmayan Kuvvet Zalimdir. ''
Ranay
WM Aracı
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Bankacı
-
-
Ad Soyad
B** N**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
konu bilgim dahilinde ise de emin olmak için çeşitli kaynaklara bakma ihtiyacı duyuyorum o zaman muhtemelen 40-45 dakika sürüyor. Fakat bilgim dahilinde değil yada çok az bilgim var ise +120 dakika. ( Tabi aralıksız calısmıyorum. Eğlenmediğim, zevk almadığım anlarda ara verip tekrar başlıyorum )
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** T**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Makaleyi yazmak için yazmayın elle tutulur seo uyumlu yazı yazmak 3-4 saat sürer 600-700 kelime
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Hemşire
-
-
Ad Soyad
Y** T**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
Makalenin uzunluğuna ve konusuna göre değişkenlik gösterebiliyor. Örneğin teknoloji alanında 500 kelimelik bir makaleyi 30 dakika içinde yazıyorum eğer bu konu sağlık alanında ise daha kısa sürüyor.
http://www.icodunyasi.com/