-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Manager
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Merhabalar,
2016 yılında 900 Milyon Amerikan Doları civarı global bir pazar değerine sahip e-spor ülkemizde de büyümekte. Her yıl çeşitli organizasyonlar düzenleniyor fakat çoğu katılımcı bir istikrar gösteremiyor. Türkiye'de e-spor kültürünü geliştirmek, yaygınlaştırmak ve kurumsallaştırmak amacı ile bir e-spor kulübü kurduk. Çeşitli oyunlarda faaliyet gösteren takımımız seçkin ve e-spor geçmişi olan oyunculardan kurulu. Kısa bir süre içerisinde global turnuvalara katılmak öncelikli hedefimiz.
Detaylı sunum dosyasını almak, bu hedefte bize yardımcı olmak isteyen, yatırım yapabilecek yada sponsor olacak şahıs ve şirketler aşağıdaki skype ve mail adresiyle iletişim kurabilirler.
Mail:
ism@thraceint.co.uk
Not: Konuyu cevaplayacak arkadaşlar alıntı ile cevaplarlarsa sevinirim.
Thrace IT & Datacenter Technologies Limited
www.thraceint.co.uk
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Manager
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Günceldir.
www.thraceint.co.uk
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Manager
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Son zamanda bu tarz "boş" konuları forumda çok sık görür oldum. Boş diyorum çünkü yatırım, ortak, destek, yardım arıyorsunuz ama kim olduğunuz, ne yaptığınız, mevcut faaliyetiniz ilgili rapor ve istatistikler yok. Aklı başında insanların böyle boş konulara bakarak sizinle iletişime geçeceğini sanıyorsanız yanılıyorsunuz.
Bu mesajım size özel değil İsmail Bey. Bu yazdıklarım kültürle ilgilidir. İş kültürü ile ilgilidir. Yatırımcıya sunum nasıl yapılır gibi aramalar yaparak konunuzu nasıl düzenlemeniz gerektiği hakkında bilgi alabileceğinizi düşünüyorum. İyi forumlar ve bol şanslar.
Merhabalar,
Dilersinizki forumda birçok fikir hırsızı mevcut. Sadece WmAracı'na özel bir durum değil tabikide. Tüm forumlarda bu tür şahıslar mevcut. Burada hazırladığım sunumu paylaşsam takımın renklerinden, formasından, logosundan tutun oyuncuların oyunlarda kullandığı nicke kadar çalma potansiyeli olan şahıslar mevcut.
Yapılmış bir sunum dosyası mevcut. Projenin detayları, rakip analizi, satış stratejileri gibi birçok istatistik bulunmakta. Bir dahaki sefere bir konuya yorum yapmadan önce konu sahibine mevcut bir sunum olup olmadığını sorun ondan sonra bu şekilde bir yorum yapabilirsiniz.
Haklı olduğunuz taraf ise sunum dosyasını gönderebileceğimi belirtmem doğru olurdu konuda. Hemen güncelliyorum.
Son olarak adı İsmail değil İsmet :)
www.thraceint.co.uk
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Manager
-
-