lostyazilim
tr.link

Webmaster Tools kaydı yapmak ya da yapmamak ?

6 Mesajlar 985 Okunma
lstbozum
tr.link

KartPazar KartPazar Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 03.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Ön Ödemeli Kart Satışı
  • Konum KKTC
  • Ad Soyad B** U**
  • Mesajlar 1135
  • Beğeniler 160 / 373
  • Ticaret 16, (%100)
Kayıt yapmanın ya da yapmamanın sıralamalara bir etkisi olup olmadığını deneme amacı ile aynı kategoride iki site açtım. Siteleri aynı sayıdaki benzer içeriklerle güncelliyorum. 10 günlük süreçte kayıt yapmadığım sitenin sadece bir kaç sayfası index aldı. Konuyu açmamın sebebi ise daha önce bunu deneyenlerin tecrübeleri ile kendi tecrübelerimi karşılaştırmak ve varsa bu farktaki düzeni anlamak.

Tecrübesi olmayan ama her konuda fikri olan seo uzmanları yorum yapmazsa sevinirim.
webmaestro3 kbeyoglu

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

webmaestro3 webmaestro3 serhatosun.com Kullanıcı
  • Üyelik 14.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Makine Mühendisi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** T**
  • Mesajlar 846
  • Beğeniler 264 / 240
  • Ticaret 53, (%100)
Ben de tüm sitelerimi kayıt yaptırırım. Lakin şöyle bir olayla karşılaşmıştım şundan 2 sene önce falan. Biriyle tanışmıştım bu forumdan bir abi diyeyim hatta. Hayatım boyunca hiç webmastertools'a kayıt yaptırmadım dedi bana ve adamın siteleri hep ilk sıraları oynuyordu sıralamada.
O zamanlar kafam çok karışmıştı. Bana hiçbir katkısının olmadığını, olsa da kullanmayacağını hiçbir zararını da görmediğini söylemişti.

Dediğim gibi her sitemde ben kullanırım Webmastertools'u. Bu konuda gerçekten bilgi sahibi biri varsa bu sorunun net yanıtını ben de öğrenmek isterim.

haber58 haber58 Doğruluk dost kapısı Kullanıcı
  • Üyelik 10.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 54 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum Bitlis
  • Ad Soyad Ö** D**
  • Mesajlar 1771
  • Beğeniler 424 / 491
  • Ticaret 47, (%100)
Yeni haber sitem için konuyu ilgiyle izliyorum. Arkadaşların dediği gibi olaya vakıf kişiler yazarsa bizde istifade ederiz. Hayırlı ramazanlar ...

NETFLIX GURUBUMUZA HEMEN ORTAK OLMAK İÇİN TIKLAYIN

contentwriter contentwriter Kendi halimdeyim Kullanıcı
  • Üyelik 22.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Kendi halimdeyim
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad İ** Y**
  • Mesajlar 4129
  • Beğeniler 1136 / 1842
  • Ticaret 21, (%100)
Ben daima kayıt yaptırırım, ama sıralamaya doğrudan bir etkisi olduğunu sanmıyorum. Olay tamamen içerikle alakalı, kaliteli içerik giriyorsan en kral sensin.
Ayrıca kayıt yaptırdıktan sonra Arama Analizi, Yapılandırılmış Veri, Tarama Hataları gibi site hakkında fikir veren önemli araçlara erişebiliyorsunuz.

wmaraci
wmaraci

DeepGloss DeepGloss Bir programcının notları Kullanıcı
  • Üyelik 27.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum Adana
  • Ad Soyad D** D**
  • Mesajlar 970
  • Beğeniler 485 / 236
  • Ticaret 42, (%100)
Google Webmaster Tools kullanıcılarına özel analiz araçları sunar hocam. Örneğin sitenize aldığınız backlinkleri inceleyebilir, istemediğiniz backlinki engelleyebilirsiniz. Anti SEO illeti için bire bir durumdur. Aynı şekilde sitenize bot gelmez, dizine gönderirsiniz hızlı bir şekilde botlar girer inceler sitenizi. İsa arkadaşımızın da belirttiği gibi bir çok +'sı vardır. Kaydetmesem ne olur demeyin, site haritanızı inceler, hataları söyler mail yoluyla ve site üzerinden. -'si yoktur ama +'sı çoktur. Aynı şekilde diğer arama motorlarının bu özelliği de, kendi arama motorları için aynı işlevleri görür.

ersin3535 ersin3535 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.06.2016
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Tadilat Dekorasyon
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** T**
  • Mesajlar 537
  • Beğeniler 200 / 64
  • Ticaret 4, (%100)
Her 2 sinide denemiş biri olarak konuyu şöyle ele alıyorum. wmt kaydi yaparsaniz siteniz daha hizli indexlenir. aksi halde indexlenmesini manuel olarak yapmanız gerekmektedir. eyer siteniz spam'sa kesinlikle wmt kaydı yapılmamalıdır.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al