-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Öncelikle merhaba.
Direk konuya geçiyorum.
Benim canimkedim.com Diye bir sitem var. Sitede çok bakım yapıyorum. Ziyaretçilerim bundan şikayetçi. Geçen böyle bir şey geldi aklıma. Bir tane daha wordpress kurucam. Birini bakıma aldığımda ziyaretçiler 2. wordpress e yönlenecek ve orada gezinmeye devam edicek. Ana siteden gönderi yazdığımda diğer siteyede yansıyacak aynı gönderi. Ana sitenin kopyası olacak zaten. Gönderileri birbirine eşitleyecek eklenti var mıdır ? Ben aradım bulamadım.
Lütfen destek bekliyorum. :)
İyi forumlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Muhasebe Uzmanı
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Böyle birşey yapman zor düzenlemeleri Local de yap sonra sunucuya gönder
2 kişi bu mesajı beğendi.
öksürüğe ne iyi gelir https://neiyigelir.com/oksuruge-ne-iyi-gelir
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Master & Grafiker
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Öyle birşey olmaz, çünkü 1 veritabanın var ha ne yaparsın. Diğer sitene bot yapar 1. siteden botla yazıları 2. sitene çekersin
1 kişi bu mesajı beğendi.
Wp Kurulum♥Wp Optimize♥Wp Seo Çalışması♥Wp Tema Kurulum♥Android Webview Uygulama♥Grafik Tasarım
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İkisinide düşündüm. Aklıma geldi. Bot yazdırmak istemiyorum. Ama Hamdi Bey'in söylediği daha mantıklı geldi ama bir sorun var. Benim wordpress sitesi 250 mb geliyor. İndirip upload etmesi insanı öldürür.
Eklenti bulamazsam bot yazdırmak zorunda kalıcam :). Eklenti arayışlarına devam ediyorum :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilişim
-
-
Ad Soyad
U** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
250 MB bir şey değil. İndir FTP yerine zip olarak cpanel'den upload et öyle daha hızlı olur ve zipte sıkıştırılacağı için 200 mb civarı yüklersin tahminimce.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
İ** B**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
hocam site kopyalama işine hiç girme seo skorunu da etkiler, localde düzenleme yapıp yükle en iyisi, sadece düzenlediğin dosyaları yükle
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilişim
-
-
Ad Soyad
U** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Rica ederim. İnternet ne kadar yavaş olursa olsun download süresi 1 upload süresi de en fazla 1 saat alır. 2 saat sonunda her şeyin düzelir ve kullanıcıların rahat eder. Bence bu 2 saat kullanıcı görüşleri için harcanmaya değer bir süre. :)