wpuzman
WordPress Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
B** M**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
Bildiğiniz gibi Turknet taahhütsüz ve yüksek akn li paketlerle adını sıkça duyurur oldu. Herşey güzel fakat....
Eğer benim gibi kırsal bir kesimde oturuyorsanız ve internetiniz arıza yaptıysa vay halinize... 1 aydır süren kopma problemim hala çözülemedi.
Evime gelip direkteki kablo bozuk dediler. Kabloyu değiştirdiler. Dışardaki direğin kablosunu değişip parasını benden aldılar :D
Helali hoş olsun derdim fakat arızam hala devam ediyor??
Ne diyeyim Allah düşürmesin. Tamam paketler iyi ama teknik destek kısmını da düşünün derim. Herkese iyi forumlar.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben geçmeyi planlıyordum. Hmm. Şimdi bu olay beni üzdü. Paketleri çok güzel :). Ben bir daha düşüneyim :)
iosayin
Webn Digital Agency
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Software Solutions
-
-
Ad Soyad
İ** S**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
dostum geçmiş olsun, dağın başında oturduğun için iyi ki seni fırçalamamışlar :D
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
search
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Dışardaki direğin kablo parasını verip sorunun hala devam etmesi üzücü ve komik olmuş doğrusu :D
taahhütsüz ise *****e geçiş yapın hocam
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** T**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
başlığı değiştirmenizi tavsiye ederim çünkü markaya haksızlık yapıyorsunuz sizin başınıza veya benim başıma sorun gelebilir bu sorun bu markanın kötü olduğunu göstermez.
kullananların çoğu memnun bazı şansızlıklar her operatörde olabilir artık şansınıza hangisi denk gelirse örneğin ben başka bir mahallede ***** ile kopma yaşıyordum şuan oturduğum yerde ***** canavar gibi
Plain
Freelancer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
42, (%100)
Ben de yaklaşık bir ay önce geçiş yaptım.
Tek sıkıntım oldu, başlangıçta 75mbps hız sözü verdiler ama hat aktifleştiğinde 35mbps ve stabil olmayan bir internetle karşılaştım. Bir iki gün içerisinde bunu 50mbps ve stabil bir hale çevirdiler. 50mbps de bana yeterli ama söz verdikleri 75mbps hızı veremeyeceklerini belirttiler. Yine de en azından AKK sornası hızım sanırım 75mbps pakete göre olacak.
Upload hızları da *****'e göre biraz daha düşük. Alt yapı destekliyor sonuçta, bu kadar kısıtlamaları saçma. Ping de Türk *******a göre biraz daha fazla. Yanılmıyorsam bunun sebebi de CGN IP denilen aynı IP adresini birden fazla kullanıcıya paylaştırma yöntemi uygulamaları.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ben de Türknet kullanıyorum, istanbulun göbeğinde 16 megabit parası ödediğim halde 1,5 megabit hızı zor alıyorum. O da sürekli kopuyor. 10 defa teknik servis geldi gitti problem çözülemedi.
Ağacı Sev Yeşili Koru Ayıyı Öp!
Proje
Knight Online Files
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Web Proje Geliştirici
-
-
Ad Soyad
B** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
10 yıldır Turknet kullanıcısıyım.
Yaşadığım sorunlar oldu ancak bu genel hizmetin kötü olduğunu göstermez. Hatta en son bir sorundan dolayı üç gün internetsiz kalmıştım.
Adamlar gelecek ayın faturasını almadılar. Telefonla arayarak "Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz, önümüzdeki ay internet kullanımınızı hediye ediyoruz" dediler. Türkiye'de hangi firma yapıyor bunu söyler misiniz?
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Benimde ***** den çıkış sebebim di Direkteki kablonun değişiminden ücret alınması :D