lostyazilim
tr.link

TurkNet'e geçmeden önce 2 kere düşünün!

17 Mesajlar 2.812 Okunma
lstbozum
tr.link

wpuzman wpuzman WordPress Developer Kullanıcı
  • Üyelik 13.01.2017
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad B** M**
  • Mesajlar 2771
  • Beğeniler 293 / 949
  • Ticaret 33, (%100)
Bildiğiniz gibi Turknet taahhütsüz ve yüksek akn li paketlerle adını sıkça duyurur oldu. Herşey güzel fakat....

Eğer benim gibi kırsal bir kesimde oturuyorsanız ve internetiniz arıza yaptıysa vay halinize... 1 aydır süren kopma problemim hala çözülemedi.

Evime gelip direkteki kablo bozuk dediler. Kabloyu değiştirdiler. Dışardaki direğin kablosunu değişip parasını benden aldılar :D

Helali hoş olsun derdim fakat arızam hala devam ediyor??

Ne diyeyim Allah düşürmesin. Tamam paketler iyi ama teknik destek kısmını da düşünün derim. Herkese iyi forumlar.
MesuT

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

CanimKedim CanimKedim Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 05.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Aksaray
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 115
  • Beğeniler 18 / 10
  • Ticaret 0, (%0)
Ben geçmeyi planlıyordum. Hmm. Şimdi bu olay beni üzdü. Paketleri çok güzel :). Ben bir daha düşüneyim :)

iosayin iosayin Webn Digital Agency Kullanıcı
  • Üyelik 03.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Software Solutions
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad İ** S**
  • Mesajlar 280
  • Beğeniler 37 / 86
  • Ticaret 12, (%100)
dostum geçmiş olsun, dağın başında oturduğun için iyi ki seni fırçalamamışlar :D
Turkgucu21 Mustafac

kişi bu mesajı beğendi.

Casus Casus WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek search
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 882
  • Beğeniler 52 / 237
  • Ticaret 4, (%100)
Dışardaki direğin kablo parasını verip sorunun hala devam etmesi üzücü ve komik olmuş doğrusu :D
taahhütsüz ise *****e geçiş yapın hocam

wmaraci
wmaraci

MuscleTower MuscleTower WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 31.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad T** T**
  • Mesajlar 345
  • Beğeniler 73 / 72
  • Ticaret 18, (%100)
başlığı değiştirmenizi tavsiye ederim çünkü markaya haksızlık yapıyorsunuz sizin başınıza veya benim başıma sorun gelebilir bu sorun bu markanın kötü olduğunu göstermez.

kullananların çoğu memnun bazı şansızlıklar her operatörde olabilir artık şansınıza hangisi denk gelirse örneğin ben başka bir mahallede ***** ile kopma yaşıyordum şuan oturduğum yerde ***** canavar gibi

Plain Plain Freelancer Kullanıcı
  • Üyelik 31.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Freelance
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** Y**
  • Mesajlar 799
  • Beğeniler 64 / 241
  • Ticaret 42, (%100)
Ben de yaklaşık bir ay önce geçiş yaptım.

Tek sıkıntım oldu, başlangıçta 75mbps hız sözü verdiler ama hat aktifleştiğinde 35mbps ve stabil olmayan bir internetle karşılaştım. Bir iki gün içerisinde bunu 50mbps ve stabil bir hale çevirdiler. 50mbps de bana yeterli ama söz verdikleri 75mbps hızı veremeyeceklerini belirttiler. Yine de en azından AKK sornası hızım sanırım 75mbps pakete göre olacak.

Upload hızları da *****'e göre biraz daha düşük. Alt yapı destekliyor sonuçta, bu kadar kısıtlamaları saçma. Ping de Türk *******a göre biraz daha fazla. Yanılmıyorsam bunun sebebi de CGN IP denilen aynı IP adresini birden fazla kullanıcıya paylaştırma yöntemi uygulamaları.

Karikaturname Karikaturname WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Muhasebe
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad H** G**
  • Mesajlar 780
  • Beğeniler 465 / 297
  • Ticaret 1, (%100)
Ben de Türknet kullanıyorum, istanbulun göbeğinde 16 megabit parası ödediğim halde 1,5 megabit hızı zor alıyorum. O da sürekli kopuyor. 10 defa teknik servis geldi gitti problem çözülemedi.

Ağacı Sev Yeşili Koru Ayıyı Öp!

Proje Proje Knight Online Files Kullanıcı
  • Üyelik 13.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Web Proje Geliştirici
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** C**
  • Mesajlar 111
  • Beğeniler 14 / 46
  • Ticaret 0, (%0)
10 yıldır Turknet kullanıcısıyım.

Yaşadığım sorunlar oldu ancak bu genel hizmetin kötü olduğunu göstermez. Hatta en son bir sorundan dolayı üç gün internetsiz kalmıştım.

Adamlar gelecek ayın faturasını almadılar. Telefonla arayarak "Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz, önümüzdeki ay internet kullanımınızı hediye ediyoruz" dediler. Türkiye'de hangi firma yapıyor bunu söyler misiniz?
MesuT

kişi bu mesajı beğendi.

MesuT MesuT Kullanıcı
  • Üyelik 02.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad M** C**
  • Mesajlar 1829
  • Beğeniler 1585 / 557
  • Ticaret 2, (%100)
Benimde ***** den çıkış sebebim di Direkteki kablonun değişiminden ücret alınması :D

MesuT MesuT Kullanıcı
  • Üyelik 02.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad M** C**
  • Mesajlar 1829
  • Beğeniler 1585 / 557
  • Ticaret 2, (%100)

Proje adlı üyeden alıntı

10 yıldır Turknet kullanıcısıyım.

Yaşadığım sorunlar oldu ancak bu genel hizmetin kötü olduğunu göstermez. Hatta en son bir sorundan dolayı üç gün internetsiz kalmıştım.

Adamlar gelecek ayın faturasını almadılar. Telefonla arayarak "Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz, önümüzdeki ay internet kullanımınızı hediye ediyoruz" dediler. Türkiye'de hangi firma yapıyor bunu söyler misiniz?

***** ben interneti 1 ayda 3,21GB kullandım diye fatura ödettiler :D 79,99 Du . 15 Gün zaten internet yoktu Kablolar değişti onunda parasını bana kitlediler kullanmadıgım internetide.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al