-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Sıradan
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Newspaper teması kullanan var mı arkadaşlar acaba bir kaç konu da yardım isteyecektim. Temayı almayı planlıyorum ama google hız testi yaptım 33 çıkıyor yardımcı olabilecek var mı acaba?
çin takvimi 2026 rus takvimi japon takvimi
rezervasyon iptal bilet iptali
Aykut
Yaşa Mustafa Kemal Paşa
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
48 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
Hız olarak çok iyi bir tema değil, ancak birkaç ayarla hızlandırmak mümkün. Nasıl bir yardım isteyeceksiniz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Programcı
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Newspaper teması en hızlı temalardandır. Sitenizde gzip, cache ayarlayıp. Resim optimizasyonu yaparsanız. Hızı artar ben 90 bile aldım bu temadan. Ayrıca hızlı bir sunucu da lazım. Ne kadar uğraşırsanız uğraşın hızlı bir sunucu yoksa verim alamazsınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Sıradan
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Hocam google da test yapın hız testi sonuca bakarsanız genel olarak düşük. bunlara baktım bunlarda 30 larda falandı galiba.
Aykut adlı üyeden alıntı
Hız olarak çok iyi bir tema değil, ancak birkaç ayarla hızlandırmak mümkün. Nasıl bir yardım isteyeceksiniz?
Hocam hız konusu google hız testinde sınıfta kalıyor tema çözümü var mı acaba.
Ref inize baktım google testte 23 falan aldı galiba. Uygun fiyata derken fiyatı zaten sabittir themeforestte. Alırsam oradan alıcam gene.
erden89 adlı üyeden alıntı
Newspaper teması en hızlı temalardandır. Sitenizde gzip, cache ayarlayıp. Resim optimizasyonu yaparsanız. Hızı artar ben 90 bile aldım bu temadan. Ayrıca hızlı bir sunucu da lazım. Ne kadar uğraşırsanız uğraşın hızlı bir sunucu yoksa verim alamazsınız.
Hocam 0 km site
https://demo.tagdiv.com/newspaper_magazine/ buyrun bu versiyonunu denedim sıfır sitede sonuç google testinede 33 ve 43.
Veridyende hocam 0 km siteye optimize yapsanız sonrası nasıl olacak ki hocam?
çin takvimi 2026 rus takvimi japon takvimi
rezervasyon iptal bilet iptali