-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Student
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar öncelikle merhaba,
Emlak üzerine bir site yapmak istiyorum. Fakat site yapmayla ilgili hiç bilgim yok video izleyerek yapmam mümkün müdür ? Program kullanıyor muyuz ? Kullanıyorsak Mac'de rahat kullanabileceğim bir program önerir misiniz ? Yardım ederseniz çok sevirim teşekkürler..
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Blog Yazarı
-
-
Ad Soyad
Ç** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam yeniyseniz sitenizi wordpress üzerine kurup ücretli bir emlak teması aldınız mı tamamdır kullanımıda gayet kolay zamanınızı almayacaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Paramedik
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
hocam yeni başladıysanız biraz zaman alır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Aman kendin yap kimseye para kaptırma . boşuna okuyo öğreniyo bu çocuklar zaten basit iştir. siteyi yaptım mı gelsin satışlar oh be ne kolay iş.
allah muaffak etsin dediği gibi wp ile başla zaten çok kolay iştir webmasterlarda ne iş yapıyoki zaten
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Avare
-
-
Ad Soyad
N** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Bir anda site yapmak öyle kolay bir iş değil. Bilen birinden yardım isteseniz sizin için daha mantıklı olur hem zaman kaybı yaşamazsınız. Eğer zamanınız varsa kodlamayı tabi ki öğrenebilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Grafik&Editör&WP
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Wordpress her ne kadar basit altyapılı olursa olsun bir siteyi ayağa kaldırmak için yapılması gerekenler ve yapılacak çalışmalar bir hayli fazladır. O yüzden ya araştırmalarınizi ilerletip her konuda notlarinizi alın yada wordpress konusunda teknik destek alın. Bu şekilde sıfırdan kurmak imkansız değil fakat zor.
noop
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
domain alınır-satılır
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
youtube dan wordpress konulu videolarla çok kolay siteyi kurarsın.
1- domain ve hosting alıyorsunuz. ikisini aynı firmadan alın. acemiyken kolaylık olur.
2- hostinge giriş yaptığınızda cpanelde wordpress otomatik kurulum var. siteye admin olarak bağlanacağınız kullanıcı adı ve şifrenizi yazıp kur a tıklıyorsunuz ve kuruyor. beğendiğiniz bir temayı da kurulum esnasında seçebiliyorsunuz. daha sonra değiştirilebilir.
3- admin olarak wordpress e bağlanıyorsunuz. sol menüde her türlü ayar var. kod bilmeden tıklama ile sitenizi şekillendirebilirsiniz. yazıları da ordan worde yazar gibi yazıp yayınla diyorsunuz zaten.
facebook kullanmak kadar basit. zor kısmı sitenize ziyaretçi neden gelecek nasıl gelecek. tanıtım seo gibi konular karışık.