udsgul
https://sizvebiz.blog
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Sağlık,Blogger
-
-
Ad Soyad
Ü** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sadece yazı sayısı değil, tema, içerik kalitesi, 6 ayın üzerinde site yaşı, site sahibi ve başvuranın aynı kişi olması gibi kriterlere de bakılıyor. Yoksa Google Search Console kaydı açın, siteyle bağlantılı sosyal medya hesaplarınız olsun, çok kısa zamanda onaylanır diye düşünüyorum. Benim başvurudan 1 hafta kadar sonra onaylandı reklam yayınlamaya başlamıştım her ne kadar şu an kullanmasamda.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
barmen
-
-
Ad Soyad
M** F**
-
-
-
Ticaret
12, (%92)
Aslında adsense'ye hit ve içerik bazlı çalışan bir sistem de diyebiliriz. içeriklerinizin kalitesine göre ziyaretçiye de kaliteli reklamlar gösteriyor böylece tıklama ve gösterim ücretleride gayet güzel oluyor. örnek verecek olursak kaliteli bir içerik girdiniz okunuyor ve sayfa'da durma süresi fazla ancak tıklanma yok ama adsenseye bir bakmışsın size bir tıklamadan alacağınız 50 kuruş'u 100 gösterimden vermiş böylede bakabilirsiniz. kaliteli içerikler ve iyi bir hit'e sahip siteler güzel paralar kazanabiliyor. adsense'den tatmin olacağınız bir kazanç elde etmek aslında sizinde elinizde girdiğiniz içeriklerin kalitesi ziyaretçiyi memnun ettiğinde adsensede sizi memnun ediyor diyebilirim.