-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Fotografci
-
-
Ad Soyad
T** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
1000 büyük bas her turlu gideri var 😄
PrmSD
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazar/ Editör
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
7, (%86)
:D İlgilenmek için zaman gerekli
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Takipteyim
1 kişi bu mesajı beğendi.
https://wmaraci.com/forum/script-alisverisi/interaktif-sozluk-benzeri-php-pdo-yazilim-simdi-indirimde-533214.html
PrmSD
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazar/ Editör
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
7, (%86)
O zaman ben bulunduğum ilden örnek vermek istiyorum, Denizli Türkiye'nin çarpık kentleşmesine sahip bir yer, yani tapulu arsa üzerine gecekondu gibi eski evler var bulunduğum semtte sayıca fazla, kentsel dönüşümde başladı ev sahipleri evlerini 60-100 bin arası cazip fiyata satıyor, ama ev alma amacında ki kişiler eski diyerekten almıyor bundan sonra da devreye yap-sat diye tabir edilen müteahhitler devreye giriyor ve oraya temizinden modern bir bina dikiyor ve kat başı 150 binden satıyorlar.
Diyeceğim o ki elinizde 100-150 bin gibi temiz bir para varsa, o eski evleri alıp yap-sat ' a vererek ciddi bir yatırım yapabilirsiniz, çünkü müteahhitler size temiz bir daire hediye ediyor, arsanın büyüklüğüne göre bu 2 daire, 1 daire+iş yeri olarak değişiyor
grsy
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
22, (%95)
3 boyutlu yazıcılar ilgimi çekiyor, ileride değerleneceğini düşünüyorum
1 kişi bu mesajı beğendi.
hesap satış
PrmSD
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazar/ Editör
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
7, (%86)
Yanlış hatırlamıyorsam, 1-2 hafta önce Amerika'da teknoloji fuarında vardı 3D yazıcılar ve büyük ilgi görmüştü, hatta Türkiye'den bir arkadaş pazarlamasını yapıyormuş Türkiye'ye
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
farklı görüşler için farklı insanlar tanımalı farklı ortamlarda bulunmalısınız sürekli aynı yerde kalarak ve aynı insanlarla muhabbet ederek yeni şeyler üretebileceğimize inanmıyorum mesela geçen dayım sahilde otururken bi adam gelip selam vermiş muhabbet etmiş gezmişler bi ton şey konuşmuşlar eskiden savunduğu bir şeyi artık savunmuyor mesela yani insanlar tek başlarına hep eksik kalırlar herkesin fikrini dinleyip bir bütün halinde kendiniz tamamlamaya çalışın herkes sizin fikrinize bir anlamda katkı sağlamış olur , ya da hiç uğraşmayın gidip btc alın :D
2 kişi bu mesajı beğendi.
Finans Haber Portalı : https://www.zompir.com/