[QUOTE=cradl3]Logo çalışması yapıldı gerçekten çok kısa sürede güzel bir logo çıktı ortaya .Tavsiye ve teşekkür ederim.[/QUOTE]
[QUOTE=fener20]logo alındı arkadaş hem güvenilir hem sabırlı ve işin ehli,teşekkürler[/QUOTE]
[QUOTE=kinyas]Kredi finans sitem icin minimalist ve hızlı bir logo calısmasi yapti kendisi. Tesekkurlerimi sunmak ise borcum.[/QUOTE]
[QUOTE=vserkan]Çok hızlı ve daha çok ilgili bir arkadaş! Tavsiye ederim filmkolisi sitem için hızlıca aksiyon aldı
[/QUOTE]
[QUOTE=ayan1907]Banner çalışması yaptırıldı, tavsiye ederi isteğe göre arkadas düzeltmeler eklemeler yaptı anlayışı icin tesekkurler[/QUOTE]
[QUOTE=selanikli6611]bir adet banner çalışması yapıldı arkadaş gayet yaratıcı ve işinin ehli bir çalışma yaptı[/QUOTE]
[QUOTE=SeoBoss]Recep hocamın çalışkan ve işinize sadık bir karaktere sahip olduğunu düşünüyorum. Wmaracıda çalışılabilecek dürüst bir ticaret anlayışına sahip olduğunu kanıtlayacağı kanaatindeyim. Benim backlink paket konumda yer alan herkes tarafından beğenilen gifi recep hocam yaptı. Ellerine sağlık recep hocam gerçekten işinin ehlisin. Ben şahsen kendisine referansım.
Rabbim işlerine bereketini eksik etmesin. Başarılarının devamını dilerim recep hocam.[/QUOTE]
[QUOTE=AsosyalAdam]Oldukça kısa bir sürede çok güzel bir banner hazırladı forumda ilk kez görmeme rağmen oldukça kaliteli bir çalışma yaptı eğer paranızın boş gitmesini istemiyorsanız arkadaş ile çalışmanızı tavsiye ederim.[/QUOTE]