-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
D** B**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Dostum aynı durumu yaşadim 350tl kaptirdim böyle parasindan değil sadece böyle insanlarin ceza almasini düşündügüm için 1 günümü bu işe ayirip anadolu adliyesine gittim bütün dekontlari çıktılari aldim ses kayıtlı vb en az 3 saat sıra bekledim bütün konuyu anlattım dilekçemi herşeyi avukata yazdirdim ama sonuç hiç bir şey olmadi olayin üstünden 2 sene geçti ne benı çagirdilar nede ben gittim anlamıyorum ki neye göre takipsizlik çıkıyor
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
--
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
10, (%90)
Savcılığa gidip dilekçe vermen senin için daha doğru
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
--
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
10, (%90)
@aykut987 davayı sürekli takip etmeni öneririm yakın tanıdıgın bı avukat varsa ondan fıkır alabılırsın arkadaşın dedıgı gıbı bilişim suçlarını pek onemsemıyorlar ama eğer dava olursada sağlam oturtuyolar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Dijital Web Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Hepsini hem çıktı al, hemde kolay açılabilecek formatta jpg gibi yani bir cdye çek öyle git hatta renkli çıktı al silik olmasın bu neydi falan filan demesinler herşey net anlaşılır olsun. Sen çok uğraşmazsın davalı kişi daha çok uğraşır böyle anlatırken uzun gibi oluyorda 1 saatlik iş en fazla dilekçe yazdın ettin savcılığa gittin anlattın yazıldı çizildi onaylandı vs. işte sonrasında oturduğun bölgedeki karakoldan haber bekleyeceksin arada savcılığada gidip sıkıştırabilirsin ne oldu bizim dava diye üzerine düşebilirsin işlemi hızlandırabilirler belki.
Detaylar iftardan sonra 🟢
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
işçi
-
-
Ad Soyad
A** P**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
çok saolun teşekkur ederım
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
webmaster - Mühendis
-
-
Ad Soyad
I** I**
-
-
-
Ticaret
67, (%99)
Hocam 3 gün önce bende birini savcılığa şikayet etmek.icin gittim muracat bölümüne yönlendirdiler ordaklerde siber suçlar bölümüne git dediler gittim adamın herşeyimi çıkardılar kimlik tespiti tam yaptılar benden aldıkları kanıtları da ekleyip onlar savcıya gönderdiler bu sizi dolandirla beni dolandıran da bir olabilir benim savcılığa verdiğim kişide böyle şeyler yapmış ama ben benim *** isimstescil veridyen hesaplarını çaldığı için şikayet ettim sibersuctakiler ceza alır dediler çünkü kendisi itiraf etmişti yaptığını skypede ve o skype ip adresi Dr onun ikamet adresi çıktı babasının üstünde ip adresi yani her şey kanıtlandı siber suçlarda şuan iş savcida beklemediğimiz şikayet et bence 10 TL bile olsa et. Kişiyi PM atarmisniz ben bakayım hele aynimi
2 kişi bu mesajı beğendi.