Digital Ocean üzerindeki dropletlerinizde Wordpress Kurulumu, Wordpress Site taşıma hizmetleri vermekteyiz.

Normal bir Digital Ocean Droplet'i üzerinde (İşletim sistemi fark etmeksizin) Wordpress Kurulumu + PhpMyAdmin kurulumu işlemini toplam 50 TL'ye gerçekleştiriyoruz. İsterseniz NGinx isterseniz Apahce Server kullanırız fark etmez.

Var olan sitenizi Digital Ocean'a taşımamızı isterseniz Bu işlemin bedeli toplam 75 TL'dir. Eğer FTP de isterseniz toplam ücret 100 TL olmaktadır. (Bu işlem sürecinde PhpMyAdmin kurulumu da gerçekleştirilmektedir.)

Wordpress ile iligli düzenleme isterseniz Wordpress Düzenleme Paketimizden yararlanabilirsiniz. Ücreti yalnızca 30 TL'dir

Paket İçeriği:

İstenilen Eklentilerin kurulumu (konfigürasyon içermez)
Tema Kurulumu (tema sizden)
Permalink (kalıcı bağlantı) Ayarları ve genel ayarlar düzenlemeleri


Not1: Site taşıma hizmetimiz için Database yedeğinizi ve dosya içeriklerinizi bize göndermeniz gerekir. Biz bu gönderdiğiniz verileri digital ocean'dakı sisteminiz üzerine aktarırız.

Not2: Siteyi yeni sisteme taşıyınca PHP modül gereksinimi yüzünden çalışmayabilir. (bazı temalarda sıkıntı çıkar) Bu durumda PHP Modül kurulumu işlemini gerçekleştiririz. Modül başına kurulum bedeli 25 TL'dir. Sonuç olarak sitenizi çalışır halde size sunarız.

Not3: Tüm işlemleri belirttiğimiz zaman dilimi içerisinde gerçekleştirme garantisi veririz. (Bu genelde 4 saattir)

Not4: Yazılım desteğimiz bulunmamaktadır.

Not5: Hizmeti aldıktan sonra ödeme yapabilirsiniz.