-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
Y** Ş**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Arkadaşlar selamlar hayırlı ramazanlar cümleten konu yanlış yerdeyse özür diliyorum silinmeden gerekli kategoriye taşınmasını rica ediyorum şimdiden.
Şimdi ben pdo ile ssh2 kullanarak hemen hemen gerekli şeylerin çoğunu yaptım yalnız biyerde takılıyorum phpseclib kullanmıyorum düz ssh2 komutları
şunu öğrenmek istiyorum atıyorum port açtırma işlemini yaptırıyorum php ssh2 ile kapatmasında sorun yok saniyesinde yazdıgımız portu kapatıyor fakat açarken işlemiyor aynı komutlar şöyleki
ssh2_exec içerisine birden fazla nasıl komut yazıyoruz
$df90=ssh2_exec($connection,"service iptables stop");
$df90=ssh2_exec($connection,"iptables -A INPUT -p tcp --dport $portnumber -j ACCEPT");
$df90=ssh2_exec($connection,"iptables -A INPUT -p udp --dport $portnumber -j ACCEPT");
$df90=ssh2_exec($connection,"service iptables save");
$df90=ssh2_exec($connection,"service iptables start");
mesala bu şekildemi yazıyoruz ?
aynı şekilde ssh2_exec ile root passwd değişme işlemi nasıl oluyor bana yardımcı olur musunuz bu konuda gerçekten çok ihtiyacım var teşekkürler şimdiden
Kurumsal, E-ticaret ve Özel Yazılım ve SEO İhtiyaçlarınız İçin BCYSoftware Solutions firması olarak yanınızdayız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
IT Expert
-
-
Ad Soyad
K** G**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
Bence bu konuyu php kategorisinde açmalıydın.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
Y** Ş**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
ASROCOMTR ssh2 tarafıda varya hani linux sunucu ile ilgili oldugunu düşünüp o taraf ağır bastı benim kafada ondan hemen buraya açayım dedim :) kusura bakma
Kurumsal, E-ticaret ve Özel Yazılım ve SEO İhtiyaçlarınız İçin BCYSoftware Solutions firması olarak yanınızdayız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
Y** Ş**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
#bilgisi olan varsa gerçekten çok gerekli bir konu