koz4
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
V** O**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Bulgaristan'dan iPhone 7 Plus ya da 6 plus almayı düşünüyorum fiyatları nedir acaba Bir de bu Sim kartın kilitli olma durumu oluyor bu konuda bilgi verebilecek olan var mı
Bulgaristan'dan iPhone alsak ucuza gelir mi Pasaporta işlenme durumu var onu biliyorum bilgi verebilecek arkadaş olursa çok sevinirim
Aynı şekilde Gürcistan konusunda bilgisi olan olursa paylaşırsa Çok makbule geçer
cineasya
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / K
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
P** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Alnanyada yasiyorum. Bulgaristanda fiyatlar euro üzerinden oldugundan ayni fiyat..fiatlar su sekilde avrupada. İphone 7 32 gb 769. Euro. 128. 879. Euro. 256 gb. 939 euro...simkart kilidi yoktur herjartla kullanilabilir.. Bende iphone 7 plus 128 ve 256 gb var .. Biz burda faturali aliyoruz 2 senede bir sozlesme yenileniyor..yenilersek yeni iphone aliyoruz..iphone 6 kulaniyorum...sozlesme uzattiginiz icin 2 tane iphone 7 verdiler...turkiyeye gönderim ücrrtini siz karsilarsaniz 1 tanesini satabilirim size ..garantisi var..Daha nisan ayinda verdiler...kutusundan cikmadi kart takilmadi ve jelatinli...isteyen baska arkadas olursa 2sinide satabilirim...turkiye kargo parasi size ait olur...fiattada indirim yapabilirim...isterseniz ...iyi günler...bu sene turkiyeye gelemiyoruz malesef gelseydik 7 aylarda orda olcaktik ama bu sene cucugumuz yeni okula gectigi icin okul islemleri icin burda kalcaz...gelseydik elden size ulastirirdim istanbul izmir antalya marmara bolgesi yada ege bolgesine ...ama sansiniza malesef bu sene izun yok ...iyi forumlar
1 kişi bu mesajı beğendi.