-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Senior Email Marketing Special
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Sitenizi kolay kolay kabul etmeyecektir çünkü sitenizden binlerce site var yemek tarifleri aynı olduğu için kopyaladan dolayı vermiyordur
Ben size kopyala yapıştır yapıyorsunuz demiyorum ama sonuçta yemekler tarif olarak aynıdır
Başka bir siteyle alıp kodları bu sitenize ekleyebilirsiniz
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Esnaf
-
-
Ad Soyad
O** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
"Başka bir siteyle alıp kodları bu sitenize ekleyebilirsiniz" burayı anlamadım. Cevabınız için çok teşekkür ederim. Gerçekten çok fazla yemek tarifi sitesi var. Ne yapacağımı bende bilemedim. Emer var sonuçta şimdi bıraksak o kadar emek heba olacak. Başka düşünceleri olan varsa lütfen yazabilir mi? Geçen bu başlığı yine açtım ve bir arkadaş skype den görüşelim ben adsensenin sitenizi kabul ettirmesini sağlarım dedi. "Size 100 liraya patlar" dedi. Tanımadığım birisi ne yapacağını da söylemiyor. Sanki sihirli değnek var elinde. Böyle anlatmadan, tanımadan belli bir güven ortamı oluşmadan direkt para mevzusuna girenler forumda var.
ponpey
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kardeş adsense yemek sitelerinde içerikten çok temaya bakıyor. Eğer tema tam bir kullanıcı odaklı bir tema ise rahat alırsın. Tavsiyem hemen bırakma günde en az bir içerik gir ve yemek sitesine uygun tema bulmaya gayret et
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Social Media & Web Solutions
-
-
Ad Soyad
Y** S**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Sitene az ziyaretçi geliyorsa, bu da red sebebi olabiliyor.
Sadece özgün olmak yermiyor. Sitene eklediğin adsense kodu ile Google bir süre seni izliyor. Yeterli ziyaretçi geliyor mu diye.
70826
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Sahifa teması kur ayarlamaları yap yine alamazsan beni bul.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Esnaf
-
-
Ad Soyad
O** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Shifa temasını biraz inceledim. Benim temam da çok güzel. Basit kullanışlı. Tüm kategorilerimi istediğim menüde gösterebildim. Responsive bir tema olarak mobilde gayet düzgün çalışıyor. Adsense forumundan kabul etmemelerinin gerçek nedeni belki öğrenebilirim. Bir de oraya sorayım. Neptune temasını biliyorum. Geçenlerde neptune kullanılan bir site görmüştüm. Adamlar bazı kısımlarını özelleştirmiş ve çok güzeldi. Sitenin adını hatırlayamadım yoksaki atacaktım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Esnaf
-
-
Ad Soyad
O** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hepinize teşekkür ederim. Kabul etmeme nedenlerini bir de oraya sorayım. Tema mı diyecekler yoksa başka bir şey mi? Size dönüş yaparım:) Kolay gelsin