-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
teşekkür ederim peki birşey daha sorucam sitem daha 3 aylık o yüzden kabul etmeme gibi bir durum olmaz dimi bazı kişiler 6 ay olması lazım diyor onlar blog siteleri için geçerli değil mi?
Vaybe
Vaybe.Net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Hocam Sitenin kaç aylık olduğu önemli değil ben 15 günlük iken almıştım site imzada 2 seneyi geçti hala kullanıyorum :) aslında çok basit Özgün ve 3 4 Kategori altında paylaşımlar. yukarıdakı arkadaşında belirttiği gibi Künye/iletişim/hakkımızda gibi kendinizi tanıtmanız. görsel resimlere kendi logonuzu yapmanızda fayda getirir. bence en önemlisi lisanslı warez olmayan temalar.
https://www.vaybe.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
logo kendime ayit ama tema free konuştuklarımın %70-80'i free temadan dolayı diyorlar ücretli tema mı almalıyım yani
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
esnaf
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaslar merhaba 2 aydir adsense almak icin denemedigim yol kalmadi ilk baslarda yetersiz icerik diyordu simdi ise google politikalarina uygun degildir diye mail aliyorum iceriklerimin hepsi guncel ucretli tema aldim. Bu konuda lutfen bana yardim edin. 45 tane makale yazdim.
Sitem
http://www.webicix.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
search
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
genelde kopya içerik olunca politikaya uyumlu değil diyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
esnaf
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kesinlikle kopya icerik girmemeye calistim hepsi kendi yazilarim. Fakat temayi aldigimda birsuru yazi vardi ingilizce metinler hepsini sildim. Acaba google bunlari indexledide bunun icin mi google politikalarina uygun degil diyor bilemedim
Ne yapmam gerekiyor
.
ctaner
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Yazar&Eğitmen
-
-
Ad Soyad
C** T**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Ben ne iletişim sayfası ne gizlilik politikaları oluşturmuştum. Ama öyle içerik hazırladım ki çoğu kelimede ilk sıralarda çıkıyordu ve adsense almıştım. Google gözünde önemli olan fayda üretmenizdir.