68136
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
S.a arkadaşlar. Herald temesinda ön izleme resmi 990x660 pixel bana çok gereksiz geliyor. 1 resim 200 kb aşağı olmuyor haliyle yuklenme suresi vb uzuyor. Birde konuya girildiginde masaustu için baya bir buyuk yani. Bu resmi dahada kucultmek icin hangi kodlari degistirmek gerekiyor. Yardimci olacak arkadaslara tesekkur ediyorum
68136
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Yok mu bilen ? Çok makbule geçecek
AshiL
Elektrik Teknikeri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Elektrik Teknikeri
-
-
Ad Soyad
F** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ücretli bir tema olduğu icin kod yapısını o temayı kullanmamış kimse bilemez hali ilede yardım beklemen biraz abes olmuş index.php kodlarını kopyalayıp site adresi vererek bahsettiğin alanın caps ını cekersen yardım edecek biri cıkacaktır.
https://cetirdek.com Webmaster Forumu..
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
T** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bende herald kullanıyorum ve herald geniş bir tema. Eğitim sitem var fakat çok uyumsuz oldu aslında. Adam gibi kendime uygun bir tema da hala bulamadım. Herald teması warez ise tabii destek alamazsınız ekiplerinden ama ücretliyse onlara yazın hemen yardımcı olurlar.
wpdenizi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
S** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Herald teması zaten resimler için farklı boyutlar oluşturmaya yarayan birde eklenti önerisiyle geliyor. Buda sitede kullandığın her farklı alan için, farklı boyutlarda resimler kullanılmasını sağlıyor. Kast ettiğin şey yazı sayfalarındaki öne çıkan görsel boyutu ise, sağ tıkla incele deyip, çıkan kodlar içinde ilgili alanı bulman ve tema kodları içinden değiştirmek. Çok acemilere göre değil belki, ama en kolayı bu. Ben Herald kullandım ve öne çıkan görseli küçültmüştüm, ama hangi kodlar olduğunu bilemiyorum şimdi. Ayrıca tema yapıcıları harika destek veriyorlar. Bu konuyu onlara ileterek de çözüm bulabilirsin. Ben sol taraftaki yazar avatarı vs için sayfa indikçe aşağı kaysa daha iyi olur diye bir mail gönderdim, ve inanın iki ay sonra temayı güncellediler ve istediğim şeyi de eklediler. Yani her öneriyi dikkate alıyorlar. Eminim senin sorununa da bir çözüm sunacaklardır.
1 kişi bu mesajı beğendi.