soloturk
Facebook reklamları .....
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Facebook Reklamları
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
* 5 tane gelir getireceğini ön gördüğün mobil oyun / uygulama al, düzenle. Aylık 1000 TL kazandırabilecek uygulamalara yönel. Kelime araştırması vs yap.
*100 TL ile 5 oyun/uygulama projesini cok rahat alırsın. (Ucuza nasıl alabileceğini tabiki söylemeyeceğim ama az araştırma yaparsan bulursun. )
*1000 TL paranı 5 eşit parcaya ayır.
*Her uygulama icin 200 TL reklam gideri yap. (Youtube kanallarından reklam alabilirsin bu fiyata)
* Her ay bu döngünün devamlılığını sağla, gelir getirmeyen veya cok getiren uygulamaların kontrolünü sağla.
* Her ay +- 4000 TL Kar ile otur kahveni yudumla.
7 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
İşletme Yönetimi
-
-
Ad Soyad
F** H**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
noop adlı üyeden alıntı
helal ve harama gerek kalacağını sanmıyorum. bunlar ************** siteler. 3 ay 5 ay şu kadar para kazandınız diyecek ve birden kapanıp toplanan tüm parayı alıp kaçacaklar.
Sen nasıl bir kralsın :) geleceği görmüş.helal
AkLımın İpLerini SaLdım !
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
İşletme Yönetimi
-
-
Ad Soyad
F** H**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Loving adlı üyeden alıntı
https://tr-1.ciftlikbank.com/
buraya üye ol dostum vergin yok elektik yok su yok personel derdi yok devlet onaylı sistem.
ben 8000 tl yatırdım yılda 25 bin TL getirisi var aylık alıyorum ama ben 2,137 TL para geliyor 4 ayda paramı amorti ettim 8 ay sistem bana çalışıyor.
Eşe dosta tavsiye ediyorum. En son dayım arabasını satıp yatırım yaptı gerisini sen düşün.
5000 tl ve üzerine sözleşme gönderiyorlar zaten hemen. merak ettiğin yer olursa özelden anlatırım.
Kanka geçmiş olsun :(
AkLımın İpLerini SaLdım !
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Özel Güvenlik Görevlisi
-
-
Ad Soyad