lostyazilim
tr.link

Son Bir Web Sitesi

3 Mesajlar 529 Okunma
lstbozum
tr.link

MertUslu MertUslu Estağfirullah Kullanıcı
  • Üyelik 06.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Ademoğlu
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** U**
  • Mesajlar 1022
  • Beğeniler 240 / 291
  • Ticaret 3, (%100)
Arkadaşlar bilgisayar işlerinden baya baya baya bi uzaklaştım, sosyal olmak ne demek keşfettim sanırım, insanlarla içli dışlı olmaya, zamanımı dışarda falan geçirmeye başladım.
Daha mutlu falan olabiliyorum, güzel şeyler oluyor falan ama, boş zamanlarımda kafamı dağıtamıyorum.
Yani yapcak hiçbir şey yok. Youtube'de falan video izleyince kendimi boşa zaman harcamış gibi hissediyorum. Kötü oluyor.
Knight mt2 falan indirdim, zaman geçer diye, yok geçmiyo, 1 gün anca geçirebildim.
Son bi web sitesi açmaya karar verdim, zamanımı öldürebileceğim. Ama hiç mi hiç para veresim yok.
Haber sitesi falan değil öyle stresli teferruatlı şeylere gelemem, kişisel site, blog tarzı bişey yapmayı düşünüyorum.
Hikayeler, anılar, geziler vb. şeyler yazıcam. Blogger alternatifi kullanabileceğim yer varmı acaba? uzantısı daha hoş ve temaları daha güzel olan, hatta wordpress kullanabileceğim bir yer falan bedavadan.
Ek olarak büyük ihtimalle blogger kullanıcam ama bana şöyle sade, minimal, slider falan teferruat olmayan basit bir tema önerecek varmı. Sırf yazı yazıcam tıklayıp okusalar yeter.
mert47

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

mert47 mert47 Seversin... Kullanıcı
  • Üyelik 25.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Akademik
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 460
  • Beğeniler 559 / 158
  • Ticaret 2, (%100)
wordpress kendisi de veriyor .wordpress.com şeklinde elimde boş domain olsa onu da paylaşırdım.
MertUslu

kişi bu mesajı beğendi.

fmoyuncusu.com

06WUU 06WUU WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 279
  • Beğeniler 42 / 70
  • Ticaret 0, (%0)
Kardeşim benimde içerik kısmında güvenebileceğim insanlara ihtiyacım var. Bana pm at istersen detayları konuşalım

Web Project Master | {Good Code}
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al