Arkadaşlar bilgisayar işlerinden baya baya baya bi uzaklaştım, sosyal olmak ne demek keşfettim sanırım, insanlarla içli dışlı olmaya, zamanımı dışarda falan geçirmeye başladım.
Daha mutlu falan olabiliyorum, güzel şeyler oluyor falan ama, boş zamanlarımda kafamı dağıtamıyorum.
Yani yapcak hiçbir şey yok. Youtube'de falan video izleyince kendimi boşa zaman harcamış gibi hissediyorum. Kötü oluyor.
Knight mt2 falan indirdim, zaman geçer diye, yok geçmiyo, 1 gün anca geçirebildim.
Son bi web sitesi açmaya karar verdim, zamanımı öldürebileceğim. Ama hiç mi hiç para veresim yok.
Haber sitesi falan değil öyle stresli teferruatlı şeylere gelemem, kişisel site, blog tarzı bişey yapmayı düşünüyorum.
Hikayeler, anılar, geziler vb. şeyler yazıcam. Blogger alternatifi kullanabileceğim yer varmı acaba? uzantısı daha hoş ve temaları daha güzel olan, hatta wordpress kullanabileceğim bir yer falan bedavadan.
Ek olarak büyük ihtimalle blogger kullanıcam ama bana şöyle sade, minimal, slider falan teferruat olmayan basit bir tema önerecek varmı. Sırf yazı yazıcam tıklayıp okusalar yeter.