-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar wmaraci üyeleri 2 adet web sitem var biri wordpress diğeri xenforo (sürüm 1.5.12) bunların barındığı sunucuda panel olarak centos web panel kullanıyorum. Yeni sunucu kiraladım ve sitelerimi yeni sunucuma taşımak istiyorum. Yeni sunucumda panel olarak plesk panel kullanıyorum. Siteleri nasıl sıkıntısız taşıyabilirim özellikle veritabanlarını
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
IT Expert
-
-
Ad Soyad
K** G**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
phpmyadminden indirim plesk de veritabanı açıp aktarabilirsiniz bunda zor birşey yok.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tabi ki onları bende biliyorum fakat benim veritabanları büyük ondan dolayı bigdump ile yüklemeyi deneyeceğim.
cliaweb
Web Hosting Sağlayıcı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Hosting Sağlayıcısı
-
-
Ad Soyad
R** Y**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Merhaba
TechnoTurkÖncelikle CWP yedeğinizi alınız ;
http://blog.cliaweb.com/centos-web-panel-cwp-yedek-alma-islemi-backup.htmlYedeğinizi bilgisayarınıza indirip içerisindeki dosyaları plesk panelde açacağınız yeni hesaplara ftp veya ssh üzerinden yükleyiniz. Veritabanlarınıda aynı şekilde bağlayıp, sql yedeğini phpmyadmin üzerinden yükleyip aktif edebilirsiniz.
Edit : büyük boyutlu sql ler için ssh üzerinden yükleme deneyebilirsiniz. gzip türü sql yedekler daha düşük boyutta olurlar.
Saygılarımızla ...
Linux Hosting | Linux Reseller | VPS | VDS https://www.cliaweb.com - İletişim : +90 (850) 885 10 39
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-