KralFx
WM Aracı
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
tasarımcı
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
105, (%100)
Arkadaşlar merhaba,
5 temmuz ile 13 temmuz arasında araba kiralamam gerekiyor. İstanbuldan kiralayıp yine istanbulda teslim edicem daha önce hiç araba kiralamadım kendim araba aldım sattım şirket arabası çok kullandım 11 yıldır ehliyetim var ceza vs almadım bu süre içinde. Kiralamak istediğim araba otomatik vites hb bir araba olması kafii. İstanbuldan sarımsaklı-dikili-izmir yapıp istanbula geri dönücez.
Şimdi bu araba kiralama işi için milyon tane şeyler yazılmış ben tam olarak anlayamadım bazı konuları,
1- ) Allah korusun herhangi bir kaza oldu vs arabada hasar oldu bu durumda ücret bizden tahsil ediliyor mu ?
2-) Yine Allah korusun kaza dışında diyelimki gelmiş biri duran arabaya sürtmüş bizden bir hak talep ediliyor mu ?
3-) Hangi firmalar güvenilir ve daha sorunsuzdur ?
4-) 8 gün için ortalama misal bir otomatik clio kiralama ücreti nedir acaba ?
5-) Bazı operatorlerin işte vodafone red budget turkcell premium baska bısey vb anlaşmaları oluyormuş bunlar karlı oluyor mu ya da karlı olacak kampanya onerılerınız var mıdır acaba ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Öğrenc
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam sana verebilecegim en iyi tavsiyem 3 - 5 lira fazla verip büyük firmalardan kiralaman. Köşe başlarındaki yerlerde sıkıntı oluyormuş.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
İnternet Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
7, (%86)
Kesinlikle kurumsal firmalarda direkt muhatap olun, mahalle kiralamacılarından ziyade aracı sitelerle de pek uğraşmayın derim.
Avisten kiralamanız önerimdir
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
İnternet Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
7, (%86)
Avis, budget, garanti filo, tebarval gibi köklü firmalar da öyle ufak tefek çizikler vs. sorun olmaz, avisten çok defa kiraladık adamlar teslim alırken bakmadı bile. Arıza veya Allah muhafaza kaza durumunda, aracı hemen değiştiriyorlar