lostyazilim

Sitemin açık olmasına rağmen "sitenizi inceleyemedik"

7 Mesajlar 1.244 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

IbrahimCY IbrahimCY Ibo Originals Kullanıcı
  • Üyelik 22.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Geliştirici
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad I** C**
  • Mesajlar 446
  • Beğeniler 64 / 76
  • Ticaret 6, (%83)
Merhaba arkadaşlar, Adsense geri döndü diye üzülsem mi sevinsem mi bilemedim gelen mail şu: (Sitemin erişime açık olmasına rağmen. Ne yapmalıyım tekrar mı başvurmalıyım ?)

Karşılama e-postamızda belirttiğimiz gibi, AdSense kodunu sitelerinize yerleştirmenizin ardından AdSense başvurunuz üzerinde ikinci bir inceleme gerçekleştiriyoruz. Bu incelemenin sonucunda, aşağıda belirtilen ihlaller nedeniyle hesabınızı onaylamadık:
Başvurunuz, aşağıdaki nedenlerden dolayı kabul edilmemiştir
Sitenizi inceleyemedik: http://habersehir.net/ adresindeki sitenizi incelerken, sitenizin devre dışı veya kullanılamaz olduğunu tespit ettik. YouTube veya Blogger gibi bir AdSense barındırma iş ortağı üzerinden başvuru yaptıysanız, barındırılan siteniz inceleme sırasında kullanım dışıydı veya bulunamadı (kaldırılmış).
---------------------
Başvurunuzu güncellemek ve yeniden göndermek için, lütfen google.com/adsense adresini ziyaret edin ve başvurunuzla birlikte gönderdiğiniz e-posta adresi ile şifreyi kullanarak oturum açın. Uzmanlarımız hesabınızın program politikalarımıza uygun olup olmadığını inceleyeceği için, lütfen başvurunuzu yeniden göndermeden önce yukarıda listelenen sorunların tümünü çözdüğünüzden emin olun.
Daha fazla bilgi edinmek için Yardım Merkezimizi ziyaret edebilir veya yayıncıların en iyi AdSense uygulamalarını paylaştığı AdSense Yardım Forumu'nda arama yapabilirsiniz.
Saygılarımızla,
Google AdSense Ekibi

Bu mesaj, gelen e-postaları kabul etmeyen, yalnızca bildirim amaçlı bir e-posta adresinden

Founder & CEO of Pikide Limited.
wmaraci
reklam

• Üyelik 22.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Geliştirici
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad I** C**
  • Mesajlar 446
  • Beğeniler 64 / 76
  • Ticaret 6, (%83)
Bu arada Adsense'e 2 hesapla başvurdum bir hesapta böyle mail gelirken diğer hesapta ise Adsense kodu ekli olmasına rağmen böyle bir mesaj geldi :D :

AdSense başvurunuzun durumu

Karşılama e-postamızda belirttiğimiz gibi, AdSense kodunu sitelerinize yerleştirmenizin ardından AdSense başvurunuz üzerinde ikinci bir inceleme gerçekleştiriyoruz. Bu incelemenin sonucunda, aşağıda belirtilen ihlaller nedeniyle hesabınızı onaylamadık:
Başvurunuz, aşağıdaki nedenlerden dolayı kabul edilmemiştir
Alan sahipliği: AdSense onay işlemini tamamlamak için sitenizi AdSense'e bağlamanız gerekir. Böylece sitenin sahibinin siz olduğunu ve sitenizin AdSense politikalarına uyduğunu doğrulayabiliriz. http://habersehir.net adresli sitenizi bağlamak için AdSense ana sayfanızdan kodu kopyalayın ve sitenizin HTML'sindeki etiketinin hemen arkasına yapıştırın. Kodu, trafik alan bir sayfaya yerleştirdiğinizden emin olun.

• Üyelik 22.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Geliştirici
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad I** C**
  • Mesajlar 446
  • Beğeniler 64 / 76
  • Ticaret 6, (%83)
Sizce 2 hesapla başvurmaya devam mı etmeliyim yoksa sadece 1 hesap ile mi denemeliyim ? 2 hesapla başvurmamın sebebi onayı bekledim bekledim mail gelmeyince de Adsense hesabının mail ini diğer hesaba aktararak her iki hesapla da başvuru gerçekleştirdim.

ZenginAnil ZenginAnil WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek SEO
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Z**
  • Mesajlar 932
  • Beğeniler 185 / 274
  • Ticaret 20, (%95)
Anlık bir kesinti olabilir mi sunucunuzda? Yani bir Google çalışanı sitenizi incelemek için girdiğin bağlantı sorunu yaşandıysa böyle bir cevap almış olabilirsiniz.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 22.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Geliştirici
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad I** C**
  • Mesajlar 446
  • Beğeniler 64 / 76
  • Ticaret 6, (%83)
AnılZengin hocam hostingi değiştirmiştim tabi değiştirme sürecinde 1 hafta kadar kapalı kaldı galiba o zamana denk geldi. Ama maili daha yeni alıyorum.

ZenginAnil ZenginAnil WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek SEO
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Z**
  • Mesajlar 932
  • Beğeniler 185 / 274
  • Ticaret 20, (%95)
Olabilir hocam, dediğim gibi kapalı döneme denk gelmiş maalesef.

• Üyelik 22.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Geliştirici
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad I** C**
  • Mesajlar 446
  • Beğeniler 64 / 76
  • Ticaret 6, (%83)
Yorumunuz için teşekkür ederim :) En iyisi ben tekrar başvurayım.
nokta

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al