-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Error / %&
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
Bütçeyi artırmak için konumu incele. 8 tl ye 10 tl reklam imkanı var.
Kaç liralık reklamla bu oldu ?
* Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak!
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Senior Email Marketing Special
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Zaten 8k erişim olmuş demekki hedef kitlede sıkıntı var burada cinsiyet yaş ülke gibi ayarlamalar yapman lazım
Snews
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Seo Uzmani
-
-
Ad Soyad
İ** S**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam ben 25 tlilik gunluk reklamda bi haftalik verdim 500k goruntulenme oldu 15bin begeni 3400 yorum 25 paylasim yapilmis 1 haftada hocam uzun suredir reklam veren biriyim 4 yildir hemde bu darbeden sonra reklam isleride hersey öldu benim gorusum 2018 basina kadar duzelmez bu isler
ctaner
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Yazar&Eğitmen
-
-
Ad Soyad
C** T**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Facebook bir alem kullanıcılar bir alem. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
T** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Valla iyi gösterim almış ben artık facebookun reklam için öldüğünü düşünüyorum. Bende geçenler de eskisi gibi hedef kitlesi olan reklam yaptım. Malesef gösterim 1500 de kaldı. Hatta önceden 15 bin gösterim alan hedef kitlem. Üstelik konum gayet güzel içerik gayet ilgi cekici iken sanki artık facebook özellikle gösterim ve beğeniye müdahale ediyor gibi
Hayatı Mümince Yaşamak İsteyenlerin Mekanı
https://mumince.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
T** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Saçmaladığımı düşünmüyorum. Forumlarda binlerce kişi bu konuyu düşünüyor ve üstüne yazılar yaziyor. Düşünsenize facebooj bu şekilde yaptı sizde daha fazla vermek gibi bir düşünceye kapılabilirsiniz. Sen düşüneceksin demiyorum ama böyle düşünecekler mutlaka olacaktır bence su anda facebook için reklam vermeden önce dönüşüm pikseli kurmak çok faydalı olacaktır diye tahmin ediyorum. Bunlar benim düşüncem. Kimseyi saçmalama gibi şeylerle ithaf edemezsiniz. Konuya kendi düşüncelerimi yazdım.
Hayatı Mümince Yaşamak İsteyenlerin Mekanı
https://mumince.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bence bayramın etkisi millet çok duramıyor facebookta falan bakıp bakıp geçiyor ama 2 geri dönüşe bende bi sebep bulamadım
Finans Haber Portalı : https://www.zompir.com/
mkarson
Web Dev. - Sec. Expert
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web Developer - Security Exp.
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Artık önceki gibi aktif olarak face kullanılmıyor. İnsanlar için face messenger'den ibaret olmaya başladı. Çevreyi gözlemleyen biri olarak şunu söyleye bilirim artık insanlar bu mecrada paylaşım dahi yapmıyor. Bir çoğu yeni ufuklara yelken açmış geriye kalanlar ise mesajlaşıp oyun oynamak için duruyor. Benzer durum ask.fm içinde geçerlidir. Sadece o balonun havasının sönmesi biraz erken oldu o kadar. Biz ki koskoca messengeri görmüş geçirmişiz facede neymiş :)
1 kişi bu mesajı beğendi.