-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hemen hemen hepimiz kendi alanımız da özgün içerikler üretmeye çalışıyoruz. Bunu yapmamızda ki amaç tabiki hem ziyaretçi çekebilmek hem de faydalı olabilmek. Kodlarımızı yazarken ve tasarım yaparken sıkıntı olmuyor ama özgün içerikte hem zamanımız daha fazla gidiyor hem de daha fazla emek veriyoruz. Benim analizlerim bu yönde. Sizlere sormak istediğimse bu analizime ekleyebilecekleriniz ve içerik üretirken nasıl taktikler izlemeliyiz. Bilgilerinizi paylaşırmısınız.
Web Project Master | {Good Code}
68136
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
En babasi bot ben bunu anladim. Binlerce link olsun illaki hit gelir diye tahmin ediyorum. Özgün makale eskidendi suan binlerce site doldu ve hepsi ozgun makale yazmaya çalışıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Benimkinden farklı tecrübe edilmiş bir analiz yaptın. Botlar toplar hitlerinde action yaşarsın belki bir müddet. Ama spam tehlikesi doğurabilir. Özgün makale eskidendi demissin. Özgünlük hiçbir zaman eskimez. Ama tabiki tecrübelerin var belki bugüne kadar kendi taktiklerinle spama düşmemiş olabilirsin ama sen yinede dikkatli olmalısın.
Web Project Master | {Good Code}
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ben şu kısacık yaşanmışlığımda bile bu site işlerinden çok sıkıldım artık sadece bi kenardan izliyorum bu güne kadar yazdıkta ne oldu google zengin oldu :D allah izin verirse youtubede sakin bir kanala taşınacağım ayrıca artık insanlar okumuyor izlemek istiyor buda bir bilgi ...
1 kişi bu mesajı beğendi.
Finans Haber Portalı : https://www.zompir.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad