SATILMIŞTIR
konu multidir.
Site adresi (telefon ile)
Site için istenen fiyat - 950 TL (DÜŞTÜ 1400'denTL) (DÜŞTÜ 1800 TL'den)
Sitenin aylık getirisi: sadece adsense 80-100 TL
Sitenin açılış tarihi: 08.09.2016
Kategori, sitenin içeriği nedir: Ek iş
Günlük hit sayısı: 150 - 200
Ziyaretçi kaynağı: ( %80 google - %10 direkt - %10 sosyal medya )
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 1 yaşını doldurdu.
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Evet
Hosting dahil midir: Hayır
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet WP domain lisanslı responsive tema
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok
site validatör hataları yoktur. Hatasız hızlı ve performanslı, seo uyumlu bir sitedir. Kelimelerine çalışılıp 2.sayfaya bile gelse oldukça güzel gelir bırakacağından eminim. Her gün özgün 50-100 arası yorum gelmektedir.
03.07.2017 tarihine kadar satılmaz ise satış iptal edilecektir.
Not: Buna benzer bir siteyi geçmiş zamanda satmış bulunuyorum. Alan kişide baya memnun kalarak gelirlerini arttırmıştır. Alan kişi başka bir forumdan ulaşmıştı bana. Konu linki de şu
Site çok hassas ve devamlı özgün içerikler girilerek kendi emeklerimle buralara getirdim. Çok ufak tefek seo çalışmaları yaptım... Deneme yanılmalarım neticesinde TBM optimizasyonunu en iyi derecede yaptım ve şu anki hali gayet iyidir. Sitenin yanında sosyal medya hesapları da teslim edilecektir. 2K üstü organik üyeler mevcuttur. Her gün de 3-5 kişi beğenmektedir hesapları. Bu hite göre bu gelir oldukça iyidir. Alan kişi biraz seo çalışması yapması neticesinde çok daha iyi kazanacaktır. Çok fazla yazı girmiyorum siteye bu şekilde böyle diyebilirim. Haftada 1-2 yazı giriyorum 250 kelimelik falan.
NOT: PM atmayacağım herşeyi açık açık elimden geldiğince yazdım. Alacak kişiler arayarak daha ayrıntılı bilgilere ulaşabilirler.