-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
antrenör
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Adsensenin onaylamama sebebi bunlarmış ;
Aşağıda sitenizde kullanıcı deneyimini iyileştirmenize ve AdSense ölçütlerine uymanıza yardımcı olacak bazı öneriler verilmiştir:
.Google reklamları gösteren sitelerin kullanıcılara yüksek bir değer sunması önemlidir. Bir yayıncı olarak, kullanıcılara sitenizi ziyaret etmek için bir neden sunan, benzersiz ve alakalı içerik sağlamalısınız.
.Otomatik olarak oluşturulmuş sayfalara veya çok az orijinal içerik barındıran ya da hiç orijinal içerik barındırmayan sayfalara reklam yerleştirmeyin.
.Siteniz, anlaşılır bir gezinme sistemi ve genel düzen sunarak iyi bir kullanıcı deneyimi sağlamalıdır. Kullanıcılar, sayfalarınız arasında tıklama yoluyla kolayca gezinebilmeli ve aradıkları bilgileri bulabilmelidir.
Sitede paylaştığım içerikler hiç bir sayfayla benzerlik göstermeyen kendi bilgilerime dayalı olarak yazılmış içeriklerdir. Ve benzer içerikler ve içerik içeriğinde bulunan linklemeler ile kullanıcılar için kolay gezinebilmesi için elimden geleni yaptığım hiç bir kopya içerik olmayan siteme neden bu uyarıları vermiş olabilir ? Beni başından savmaya mı çalışıyor :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Danışman
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
şuan aynısı banada geldi benim sorunum trafik olduğunu düşünüyorum ben yoksavdiğer maddeler otomatik cevap gibi. Tekrar başvuru yaparız sorun değil :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Danışman
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
izleyeceğimiz yolu uzman arkadaşlar yanıtlarsa seviniriz
-
-
Yaş/Cinsiyet
48 / E
-
Meslek
sevkiyat
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
bunlar otomatik oluşturulmuş cevaplar bir çoğu alakasız olabiliyor, siz içeriği genişletmeye devam edin birde başvuruyu nereden yaptınız buda önemlidir. mesela vbulletin ise lisans sayfasından, blogger ise blogger panelinden, wordpress ise adsense eklentisi kurup onuda panelden yaparsan kabul görme ihtimalin %80 lere çıkacaktır. normal site url si ile başvuru sayfasından yaparsan %30 larda gezersin.
2 kişi bu mesajı beğendi.