theredor
kötülerinsin sen dünya
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
hocam başı h ile sonu g ile biten sitenizi takip ediyordum resimde gösterdiğiniz site büyük ihtimalle ona ait bir ss. sorum şu şimdi siz 4 ayda iyi hit alacağını söyliyorsunuz hatta haziran ayında 15k tekil bekliyorum demiştiniz. sitenizi takip ediyorum 10. sayfadan bi filme nasıl 60k hit alıyorsunuz şaşırmıştım biraz daha takip ettim son attığınız filmler max 35 hit alıyordu ve sizde geçen gün domaini değiştirdiniz. şimdi siz o vaatlerinizde o kadar hit alacağımızı söyliyorsunuz biz şimdi sisteminize katılsak ve belli süreden sonra sizin siteniz gibi her attığımız film max 50 hit alsa paramız boşa mı gidecek yani? bu arada yorumu düzeltiyorum şimdi gördüm sitenizin haziran ve temmuz aylarında 20.000 tekil bekliyor diye yazmışsınız fakat son filmlere bakılırsa hatta son 4 - 5 sayfaya max 100 hit gördüm bu arada en çok hit alan filminizi analiz.***.net deki sıra bulucu da izle ve full izle ile arattım fakat ilk 500 de bile bulunmadı. Bu arada sisteminize katılan siteleri de inceledim hitleri hiç normal gelmedi ne bileyilm sitede 8 içerik var ilk attığı içerik 40k+ izlenmiş diye görülüyor çok şaşırdım açıkcası.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Makale Editörü
-
-
Ad Soyad
O** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Film sitesi dışında başka siteler de yapıyor musunuz? ad*lt ve teknoloji haber sitesi?
Suwa
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
1 aya yakındır çalışıyorum ve hitim 100 civarı kesinlikle vaad edilenler yerine getirilmiyor alacak arkadaşlara tekrardan düşünmelerini öneririm.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
güvenlik
-
-
Ad Soyad
Ü** S**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
aynı şekilde 2 aydır calısıyorum ılk zamanlar 1.5k gordum suan 300lerde site kesinlikle tavsiye etmıyorum artık bi ise yaramıyor..
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
güvenlik
-
-
Ad Soyad
Ü** S**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
senın dedıgın dogrultuda hala devam ediyorum 2 hafta once foter link aldım ama sonuc aynı bu arada bir konuyada dikkatini cekmek istiyorum aldıgımız bir tanıtım yazısı sıtesı banlı haberın var mı ıkısınıde kontrol et bırının google tarafından banlı oldugunu goreceksın