-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
memur
-
-
Ad Soyad
Ş** G**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
alan adını vermeye gerek yok hocam.
1 ile hitap edecekseniz o ilin tarihi turistlik yerleri hakkında iyi bir iş çıkarılabilir diye düşünüyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
İçerik Editörü
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Biraz klasik gelebilir ama; Tokat arkadaşlık sitesi yapabilirsiniz. +Blog tarzıyla da meşhur şeylerini, tarihsel yerlerini vb. şekilde paylaşabilirsiniz.
68136
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hocam alin elinize kamera dukkan dukkan fotograflarini çekin ufakta tanitici reklam girin. Google haritalarindan ekleyin. Tel no falan.Belkide firma sahiplerinden bu is icin 10 tl isteyin siteye yatirim için vb. Benim aklima bu geliyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
İnternet Reklam Danışmanlığı
-
-
Ad Soyad
Ç** G**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Sitenin tamamı "Neden Tokat?" sorusunu yanıtlamalı. Aynı zamanda kimse detaylıca açıklamaz :) Nacizhane eleştirim; Türkiye'nin her hangi bir ilinin isminin sonuna "city" gibi İngilizce bir kelime gelmemesinden yanadır.
Bana göre 1-0 geriden başlamanıza sebep olur. Şunun gibi düşünün, Türkiye'den bir ili tanıtan site;, İngilizce ek alıyorsa, ne kadar tanıtabilir... Birde siteye direk "para kazandırır" gibi yaklaşmayın. Evet, amaç kesinlikle para kazanmak. Ancak yararlı bir site olmadıktan sonra reklamı marketten değil , bakkaldan alabilirsiniz :) Mümkün mertebe imla'da benim gibi hatalar yapmayın. :D
Hayırlı geceler
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
İçerik Yazarı
-
-
Ad Soyad
K** İ**
-
-
-
Ticaret
29, (%97)
Arkadaşlar herkese teşekkür ediyorum ama böyle değil de mesela; önce şöyle yapın, sonra bunu yaparsınız gibi bir proje olarak söylerseniz sevinirim. Sonuçta 2 bin TL civarı bir yatırım yapacağım.
NETEOR
neteor.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
önceden, memleketim olan turhal'a bir websitesi açılmıştı. sirinturhal.com adında. fotoğraf ve yerel haberler yer alıyordu. rehber tadındaydı. sende böyle birşey yapabilirsin. tokat sonuçta gezilmesi ve görülmesi gereken bir yer. insanların bunlardan haberdar olması lazım kesinlikle. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
GRAFİK TASARIM | WEB TASARIM
-
-
Ad Soyad
V** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ProKurulum.com 🔥 Web Tasarım
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
T** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam benimde kendi ilim malatya için liste tarzında ama sadece malatyaya hitap eden bir site fikrim var. Mesela malatyanin en meşhur 5 sanatçısı tarzında liste içerikler oluşturmaya çalışacağım. Yani onedionun malatua versiyonu. Ama sizin gibi cesaret edip domain bulamıyorum. Yukarıdaki arkadaşa katılıyorum site adresinin sonundaki city olmamış. Böyle yaparak kendinizi sınırlandırmış ve akılda kalıcılığı azaltmış sınız.
Hayatı Mümince Yaşamak İsteyenlerin Mekanı
https://mumince.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Aynı fikri düşünüp tokat60.com alacaktım ama tutmaz diyerek vazgeçtim. Bu domain hala boşta ise alabilirsiniz. Yapılacak şeyler bence haberler, gezilecek yerler, firma rehberi, vb..