-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Wordpress Developer
-
-
Ad Soyad
T** Y**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhaba arkadaşlar,
Konuya hakim arkadaşların önerisine ihtiyacım var. vBulletin ile bir forum sitesi kuracağım ( wordpress&bootstrap ) sizce hangi versiyonu tercih etmeliyim?
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Dijital Web Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
xenforo daha ucuz lisans daha yenilikçi yazılım artık vbulletin destek sitelerinin sahipleri bile xenforo'ya dönmüş durumda.
eğerki illa vb diyorsanız 5
Detaylar iftardan sonra 🟢
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Dijital Web Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
yukarıda yazdığım gibi vbulletin destek sitelerinin sahipleri bile xenforo'ya dönmüş durumda ve o alanda destek veriyorlar örneğin etiket ve diğer kişiler
1 kişi bu mesajı beğendi.
Detaylar iftardan sonra 🟢
Regex
SEO & Law Consultant
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Avukat
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
106, (%100)
Hiçbiri. vBulletin kullanıp 4 ve 5 serileriyle başarıya ulaşan bir forum bu zamana kadar görmedim. İlla kategorik forumlar vardır ancak internet dünyasının öncü platformlarına bakılacak olursa vBulletin 3'ün sabitleşmiş yeri yatsınamaz. Kullanıcı açısından da alışkanlık yönünden de vBulletin 3 diyorum.
nokta
Kurumsal SEO Çözümleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web/Seo/ARGE
-
-
Ad Soyad
O** C**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
3 ile 4'inb kod yapisi farklıdır. Birazda karışık 5'i söylemiyorum bile tam bir fiyasko. Düzeltmeleri lazım derken iyice bozdular. Xenforo bu sayede baya bi satış yapıp kendini gösterdi. VB olarak düşünüyorsanız site açıcaksanız vb3 3.8 sürümünün son sürümü.
NEWS KAYITLI SOSYAL MEDYA SATIŞ SİTELERİNE ORGANİK KEYWORD ALAN ADINDAN TANITIM YAZISI
nokta
Kurumsal SEO Çözümleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web/Seo/ARGE
-
-
Ad Soyad
O** C**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
Lim10Ata zannetmiyorum, bekliyoruz bakalım bende seviyorum ama 5 de cok berbat çuvalladılar bununda farkındalar en iyisininde iyisini çıkarmaya çalışmalılar. Vb4 üzerinde başarıya ulaşan forum sayısı azdır. Tema ve eklenti bakımından sağlam olan sürüm vb5'dir. VB4 değildir. Sistemleri farklı olmasına rağmen vb5'in eklenti ve tema güvenliği cok fazladır. Tabi buda abartıdır. Teknik ekip ile bitiyor bu işler evet ama her teknik ekipte o dediklerinizi bilmiyor ;)
NEWS KAYITLI SOSYAL MEDYA SATIŞ SİTELERİNE ORGANİK KEYWORD ALAN ADINDAN TANITIM YAZISI
nokta
Kurumsal SEO Çözümleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web/Seo/ARGE
-
-
Ad Soyad
O** C**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
vb5 kullandın mı? içine eklentilerine, güvenlik bakımından inceledin mi? bir incele iyice ;) sonra bu dediklerini tekrarla. VB4'e bi lafım yok. ama güvenlik bakımından en iyisi vb5. üzerine basa basa söylerim. Ama onuda kullanan yok ;) bu nedenle herkes 4'e kayıyor :)