-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
yazılımcı
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar. Adsense geliri için reklam ağları engelleme gelirde artış sağlıyor diyorlar doğrumu? doğruysa hangilerini engellemeliyiz? Birde Google hiç tıklama olmadan bin gösterime herhangi bir ücret ödüyorum?
cihan1
gerivites.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
WM
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
Merhabalar hocam. Kimileri reklam ağı engellemek TBM'yi arttırır diyor, kimileri ise tıklama oranını düşürür diyor. Bin gösterim başına gelir konusunda ben Youtube adsensede bin görüntülenmeye 5-6 kuruş anca alıyorum tıklamalar buna dahil değil.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
yazılımcı
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Anladım kardeşim teşekkür ederim. Web site gösterimine Bilgin varmı? Acaba
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
Ö** Ş**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
reklam engelleme tık oranını düşürmüyor aksine yükseltiyor. Benim sitem dekorasyon sitesi. tüm oyun, hukuk işleri, eğitim gibi konulardaki reklamları engelledim. Daha çok dekorasyon, hobi, sağlık kategorisi olduğu için sağlık reklamlarını bıraktım. Bu işlemi yapalı yaklaşık 1 hafta oldu. Tıklama oranları son bir haftada daha yüksek. Ancak genel olarak Tbm oranları düşük o ayrı, ama tbm nin düşük olması reklam engellemeden değil genel bir sorun şuanda zaten :mad:
turk5
turk5.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Internet ve Medya
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Yurtdisindan gelen ziyaretçiler cok daha fazla kazandiriyor. Siteniz türkce dahi olsa yurtdisindaki vatandaslarimizin dikkatini cekecek yazilar paylasmak yararli olabilir.
Türk İş Dünyasının Buluştuğu Platform : turk5.com