-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba,
Ben Visual Studio Ultimate üzerinde C# ile bir program geliştiriyorum ve bu program ticari amaçlar için kullanılacak. Ben Visual Studio 'u bir yerden temin ettim kurdum ve herhangi bir lisans istemeden kullanabiliyorum ama bu işlem yasal mı? Yani programı bitirip satışını yaptığım zaman herhangi bir telif sorunu olabilir mi acaba?
Biraz araştırdım, Visual Studio Express ve SQL Server Express sürümleri falan varmış aradaki fark ne tam olarak anlayamadım. Burada bu işlerle uğraşan çok daha tecrübeli insanların fikirlerini almak istedim. Umarım sorunumu anlatabilmişimdir.
Herkese iyi çalışmalar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
WebProgramlama
-
-
Ad Soyad
H** F**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam visula studio bildiğim kadarıyla ücretsiz. Ama Sql Server sanırım hosting için kullanırken ücretli duruma düşüyor veya ek özellikler hosting için gerekiyor olabilir.
Sen program yazıyor ve satış yapıyorsan bir sorun olmayacağı kanaatindeyim. Kesin cevap olmasa da fikrimi beyan etmek istedim. İyi forumlar.
ulas
C# & ASP.NET
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Full Stack Developer
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Visual Studio 'nun Community sürümü tamamen ücretsiz, istediğiniz gibi kullanabilirsiniz.
technovenue.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Cevaplar için teşekkür ederim. İyi çalışmalar.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
Öğrenciyseniz Dreamsparktan Education versiyonunu indirebilirsiniz (okulunuz anlaşmalıysa), bunun dışında microsoft'un sitesinden community versiyonunu ücretsiz kullanabilirsiniz. Crackli versiyon tabii ki yasal değil