Rehber1
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
:confused:Merhaba can dostlar yeni bir site kurdum bir twitter ve facebook hesabı açtım sosyal medya hesaplarına nasıl arkadaş eklerim tanımadıklarıma istek atıyorum mesajla sen kimsin neden gönderiyorsun gibi cevaplar geliyor site için güncel içerik üretemez oldum konular hakkında düşünceleriniz...
ctaner
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Yazar&Eğitmen
-
-
Ad Soyad
C** T**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Facebookta önüne gelene arkadaşlık atarsan tepki alırsın ama Twitterda takipe takip ile takipçi sayını arttırabilirsin. Sitenizin hedef kitlesindeki kişileri takibe alın büyük kısmı hesabınızı takibe alacaktır. Sonra günlük ve düzenli içerik girin, sosyal medyada paylaşın ki hem Alexanız düşün hem de Google sıralamanız.
wpdenizi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
S** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Sosyal medya hesapları açarak, karşılıklı takip gibi saçmalıkların peşine düşerek kesinlikle başarılı olamazsın. En iyi yapman gereken şeyi yapamaz olduğunu söylüyorsun. önceliğin bu olmalı. Çabucak otorite bir site olmak diye bir şey yok. En büyük yatırımı içerik ve zamana yapmalısın. Yeni bir site açtıktan sonra, sosyal medyada sayfalar oluşturmak, beğeniler kazanmak için yapılan çalışmaların tamamı boşunadır. Aksini söyleyen kim olursa olsun, bilgisiz olduğunu düşünürüm. Başarı devam ettirilebilir stratejiler ile mümkündür. Sitende yeterince içerik yoksa, güncelleyemiyorsan, Facebook da, yada başka yerde takipçi bulsan neye yarar ki. Geri dönüşü olmayacak olduktan sonra. Sorunun cevabı kesinlikle çok uzun, üstün körü bir cevap verip, seni yanlış yönlendirmek istemem. Bu nedenle biraz uzun tuttum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Tüccar
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bende siteme ait twitter hesabımı 5000 lere çok zorlanarak çıkarabildim Facebook dersen çok zaman ihtiyacın var. Sürekli hesabın kitlenir veya tamamen kapanabilir.
Coşar Zeytincilik
Egeden dünyaya uzanan dost sıcaklığı
http://www.cosarzeytincilik.com
ufe
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek