Nesco
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Teknik adını bilmiyorum eğer varsa kusura bakmayın. Olayı anlatim yapılabilir veya yapılamaz eger yapılabilirse zararı bu olur diye belirtirseniz sevinirim.
Şimdi bir projem var proje hakkında domain araştırması yaptım 3 tane çok güzel domain mevcut. Ama projem cok saglam oldugunu düsündügüm (TR de yok yurt dısında cok populer bir olay yapacagım iş) için ben bu 3 domainin hepsini almak istiyorm ki yarın birgün daha piyasaya çıkarçıkmaz güçlü bir rakiple karşılaşmiyim.
Soruma gelirsek bu 3 domainide alsam a,b,c domainler ve birde bunların tr karakterlilerini alsam x,y,z domainleri. Bunların hepsini sadece a domainine yönlendirebilir miyim. Aramaya x yazarlarsa da a ya gitsinler y yazarlarsa da.
Daha önceden 1veya 2 tanesiyle yapanı görmüstüm ama burda 6 ila 10 adet siteden bahsediyorum
Stero0
Sadness Prisoner
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Tabiki yönlendirme yapılabilir. Hem diğer domainleri tutmuş olursunuz hem de sitenize yönlendirme yapmış olursunuz.
3dk. Her anına değer: https://youtu.be/NTf9kn5w3kI
Stero0
Sadness Prisoner
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hayır hiç bir zararı olmaz. SEO çalışması falan yaparken zaten tek domain geçecek asıl domain. Diğerlerini herhangi bir yerde geçirmeyeceksiniz sıkıntı olmaz.
3dk. Her anına değer: https://youtu.be/NTf9kn5w3kI
iosayin
Webn Digital Agency
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Software Solutions
-
-
Ad Soyad
İ** S**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Çek maskeli url de sabit kalsın
iosayin
Webn Digital Agency
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Software Solutions
-
-
Ad Soyad
İ** S**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Bir faydası olmaz, zararı da olmaz. İsimtescil den alıyorsan zaten otomatik verebiliyorsun