wpdenizi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
S** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Sitenin ana sayfası olarak belirlediğiniz sayfa ile alakalı muhtemelen. Sayfa kısa ismini değiştirmeniz sorunu çözebilir. Konu hakkında tam malumat sahibi olmadan konuşmak zor. Site linkini verirseniz daha fazla yardımcı olma şansımız olabilir.
AshiL
Elektrik Teknikeri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Elektrik Teknikeri
-
-
Ad Soyad
F** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
site linki verirlerse siteyi çala biliriz şu forumda sorunlarda site ismini yazmaktan neden bu kadar çekinirler halen çözemedim..
https://cetirdek.com Webmaster Forumu..
-
-
Yaş/Cinsiyet
48 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
Y** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
En dandik problemde bile site ismi isteniyor skype adresi isteniyor . Bir önceki problemimde çok basit bir blok isminin degistirilmesi gerekiyomus 2 bilemedin 3 tiklamalik bir tarif ile halledilen bir olay için yok site ismi yok skype ver yok şifreni ver . Neki bu şimdi ? Bir problem ya biliniyodur ya bilinmiyordur . Bilinmediginde zaten yanit bile yazilmaz bilmeyene kim ne diyebilir yok eğer biliniyorsa ve yardim edilmek isteniyorsa (burasi önemli "yardim edilmek isteniyorsa ") sorunun nerden kaynaklanabilecegi bir yada iki seçenek ile anlatilir tabiki karşi taraf yani problem sahibinin yeteneğine göre çözüme ulaşilir yada ulaşilamaz ki kaldiki ulaşilamaz ise gerekirse site adresi gerekirse şifresi verilsin ama en azindan bir denenir . Bir üst teki arkadaş yardim etmeyi istemiş 10 numara bir cevap yazmiş şundan dolayi olabilir denmiş devamda etmiş site adresini ver demiş sayfa kaynagina bakicak muhtemelen vs vs ama olay şu yardim etmeye çalişiyor . Saygi duyuyor ve teşekkur ediyorum. Site ismini şahsen ben vermiyorum sebebi spam mailler artiyor surekli ucretli oneriler acaip acaip teklifler heleki ister ufak ister buyuk bir firma sitesi iseniz zaten normal bir yardim almaniz imkansiz . Simdi kisaca diyeceğim odurki yardim etmek isteyen gerçekten yardimci olmak isteyen insanin hali hemen anlaşiliyor . Birşeyi ya biliyorsundur ya bilmiyorsundur . Bilmiyorsan susarsin biliyorsan yukardaki arkadaş gibi bilgini sunarsin. Olay budur