lostyazilim

Tr den ucuza mal edip Almanyada satmak

3 Mesajlar 540 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

tugaydurukan tugaydurukan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.10.2016
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Fotografci
  • Konum Almanya
  • Ad Soyad T** D**
  • Mesajlar 255
  • Beğeniler 9 / 38
  • Ticaret 1, (%100)
Merhba ek kazanc icin turkiyeden alip Almanyada ozellikle Türklere satabilecegim seyler önerirmisiniz? Tesbih malzemesi getirtmek istiyorum burada kendim yapip satmayi dusunuyorum ne dersiniz olurmu

wmaraci
reklam

Phantaso Phantaso İçeriklerin Gücü Adına! Kullanıcı
  • Üyelik 18.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Metin Yazarı & Editörü
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad F** S**
  • Mesajlar 1905
  • Beğeniler 843 / 842
  • Ticaret 119, (%100)
Bu soruya cevabı buradan almak yerine Almanya'daki vatandaşlara sorsan daha iyi olur. Hazır orada bulunuyorken piyasalar içerisinde araştırmalar yapabilir, ihtiyaç tespitlerinin ne olduğunu gözlemleyebilirsiniz. Gerisi sizin ticari faaliyetlerinize kalmış. Yani bizler şunu al, bunu sat desek doğru olmaz. Önemli olan yaşayanlar gerçekten ne istedikleridir.

tugaydurukan tugaydurukan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.10.2016
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Fotografci
  • Konum Almanya
  • Ad Soyad T** D**
  • Mesajlar 255
  • Beğeniler 9 / 38
  • Ticaret 1, (%100)
Dogru hocam bende almanyada yasiyorum ama suan aman aman bir ihtiyacim yok ama birisi bana tespih getirse begensem alirim yani o sekilde dusunuyorum. (Tespih ornek) onun disinda zaten iptv, websitesi, kartvizit, brosur, insaat malzemeleri temin ediyorum getirisi iyi cunku buradaki fiyatin 3/1 e yapiyorum. Ramazanda senlik gibi birsey kuruldugunda ortalama bi tesbih 60eurodan basliyordu tr maliyeti 20 tl olan bir tespihten muazzam kar. Sadece tespih örnegi vermemin nedeni aklima baska birsey gelmemesidir. Iptv icinde ayni seyi soyleyebilirim 100 eurodan satiyorum ama bana kâri cok fazla. Phantaso

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al