nokta
Kurumsal SEO Çözümleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web/Seo/ARGE
-
-
Ad Soyad
O** C**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
ya birşey gözüme çarptıda, bu ara GOOGLE ARAMA MOTORUNDA bir farlı birşeyler var sanki? seo ile uğraşanlar mutlak gözüne çarpmıştır, biraz MALLAŞTI, sanki?
NEWS KAYITLI SOSYAL MEDYA SATIŞ SİTELERİNE ORGANİK KEYWORD ALAN ADINDAN TANITIM YAZISI
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Sunucu Sistemleri
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
İki gün önce anahtar kelimede 9 cu sayfaya getirdiğimiz site , seoya daha yoğunlaşıp ilk sıraları hedeflerken dün baktık ki ilk 500 de yok . Müşteri ile sorunlar yaşıyoruz eğer bahsettiğiniz bu konu ise haklısınız bir haller var
nokta
Kurumsal SEO Çözümleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web/Seo/ARGE
-
-
Ad Soyad
O** C**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
sağdece bu değilki. eskiye dayalı sayfaları indexlemiş :) engellediğim halde. onun dışında bir sürü ;) Rakı balık yapıp mı, indexliyor bizim siteleri ne yapiyor
Egenet anlamadım
NEWS KAYITLI SOSYAL MEDYA SATIŞ SİTELERİNE ORGANİK KEYWORD ALAN ADINDAN TANITIM YAZISI
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Anahtar kelimemde çok yoğun bir şekilde adwords reklamı veriliyor bu yüzden sitem sıralamada sürekli dalgalanıyor. 2 Saatte bir 1-2 sıra gidip geliyor, resmen insanı adwords reklamı verdirmek için zorluyorlar.
nokta
Kurumsal SEO Çözümleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web/Seo/ARGE
-
-
Ad Soyad
O** C**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
ozaman iyi bir dalgalanma dahilinde birşeyler değiştiriyorlar. şahsen ben onu gözlemledim. ufak çapta birşeyler olabilir düşüncesindeyim. başkaları nasıl bakıyor bilmiyorum