Yaman
Yazıyor...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ş** Y**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Merhaba dostlar. Sitemi mayıs ayının sonlarına doğru açtım haziran ayının 1 inden itibaren içerik giremedim. Temmuz ayındayız bu ayın 2 sinden beri kaldığım yerden devam etme adına içerik girmeye başladım. İçeriği gireli 3 gün oldu, taglarının index almasına ramen içeriğin kendisi index almıyor. %100 özgün içerikler. Yardımlarınızı bekliyorum. 1 ay ara vermeden önce çok kısa zaman zarflarında indexleniyordu yazılarım.
wpdenizi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
S** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Google yetkililerin Hangouts üzerinden düzenli olarak yaptıkları açıklamalarda dinledim. Bir site belli bir düzen olmadan içerik ekliyorsa, indeksleme için de Google aynı düzeni izler. Yani bir gün 5 yazı ekliyor, sonra bir ay eklemiyorsan, arada kafana göre ekliyorsan, sitene içerik girişindeki düzensizlik, indeks almana da yansıyacaktır. Bu bizzat Google yetkililerinden dinlediğim bir bilgidir. Zaten önemli SEO uzmanları da bu konuda aynı şeyi söylüyor. Düzenli içerik girmeye başladığında sorun düzelecektir. Şimdilik yeni bir site haritası göndererek sorunu çözebilirsin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Affiliate Marketing
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bir günde 10 yazı girmen bişey ifade etmez,günlük düzenli emek vermelisin.
Bir lafımız var bebeğin emziğe ihtiyacı olduğu gibi sitelerinde sahibine ihtiyacı vardır.
Yaman
Yazıyor...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ş** Y**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Sevgili arkadaşlar düzenli olarak emek verilmesi gerektiğini biliyorum fakat 1 ay bazı sebeplerden dolayı "İLGİLENEMEMİŞ" bulunmaktayım. Böyle problem olunca da yardım almak adına konu açtım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Affiliate Marketing
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Çözümü basit bir ay düzenli giriş yapar özgün içerik eklersin olur biter botlar gelmeye indexlemeye başlar.
Trablus
Başarı = Doğru Strateji
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Analist
-
-
Ad Soyad
İ** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Arkadaşların dediği gibi bunlar zamanla rayına oturtulabilen durumlar siz şimdilik sadece içeriklerinizi yazıp site içi seo ve düzenli olarak site dışı seo yapmalısınız. Search console Kısmında ise gerekli robots. text, sitemap site haritanızı çıkartıp eklentinizi kurun gerisi zaten google' ın yapacağı iş :)
www.hizlikazanc.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Tüccar
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam merhaba bende aynı sorunla karşılaşmıştım zamanında. Yorumlarda arkadaşların dediği gibi düzenli içerik girişlerinde bu sorun çözülüyor. Ben içeriklerimi hergün ve aynı saatlerde girmeye çalışıyorum
Coşar Zeytincilik
Egeden dünyaya uzanan dost sıcaklığı
http://www.cosarzeytincilik.com